Για πάντα νέα

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ομορφιά δεν έχει ηλικία, όμως κάθε ηλικία έχει τις δικές της ανάγκες περιποίησης. Τα Vivify φροντίζουν γι’ αυτές προτείνοντας εξειδικευμένες θεραπείες που χαρίζουν λαμπερό, λείο και σφριγηλό δέρμα, για υπέροχες εμφανίσεις.

 

20-30 ετών

DIAMOND PLUS: Πρόκειται για μια πρωτοποριακή θεραπεία δερμοαναγέννησης με κεφαλές διαμαντιών, που αφαιρεί ανώδυνα τις εξωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας, κάνοντας πίλινγκ στο πρόσωπο. Πανάδες, στίγματα, κηλίδες και ουλές, ακμή, αλλά και σημάδια γήρανσης απομακρύνονται. Η απολέπιση βελτιώνει άμεσα την υφή του δέρματος, ενώ ο βαθύς καθαρισμός μειώνει τη λιπαρότητα και αφαιρεί το σμήγμα.

PHYTOPEELING: Θεραπεία για λεία και όμορφη επιδερμίδα. Προσφέρει καθαρισμό σε βάθος, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει βελούδινη αίσθηση λάμψης και φρεσκάδας. Προτείνεται για κουρασμένα και ωχρά δέρματα, καθώς και για σμηγματορροϊκά δέρματα με μεγάλους πόρους ή ουλές.

 

30-40 ετών

BIOSURFACE PEEL: Η υγεία του δέρματος αποκαθίσταται σε νέο βάθος χάρη στο ισχυρό απολεπιστικό σύστημα προηγμένης τεχνολογίας Biosurface Peel. Η στοχευμένη δράση του στις λεπτές ρυτίδες, τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης, την υπερμελάγχρωση και τις βλάβες επαναφέρει τη λάμψη στο δέρμα.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: Ανανεώνει το φυσικό κολλαγόνο και αποκαθιστά το δομικό υλικό που υποβαστάζει το δέρμα, εξασφαλίζοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Οι ρυτίδες μειώνονται, επιτυγχάνεται βαθιά ενυδάτωση και σύσφιξη, ενώ το δέρμα αποκτά φωτεινότητα, λάμψη και υγιή όψη.

EYES VITALITY: Εντυπωσιακή θεραπεία για τα μάτια, με άμεσα αποτελέσματα: Βελτιώνει τις ρυτίδες και δρα ενάντια στους μαύρους κύκλους και τις σακούλες.

 

40-50 ετών

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ: Ασφαλής μέθοδος για την αποκατάσταση του χαμένου όγκου, ιδανική για το γέμισμα των ρυτίδων στη ρινοχειλική αύλακα, στις γραμμές του στόματος και του μετώπου και σε αυτές γύρω από τα μάτια. To υαλουρονικό οξύ αποκαθιστά την υδατική ισορροπία και την ελαστικότητα του δέρματος και χαρίζει νεανική όψη.

PLASMAFRAX: Η νέα πολυδραστική θεραπεία της αισθητικής ιατρικής συνδυάζει την τεχνολογία plasma και τη νανοτεχνολογία, προσφέροντας μείωση των ρυτίδων, βαθιά ενυδάτωση, λείανση και ανάπλαση της επιδερμίδας.

 

55 ετών και άνω

PRP ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: Με πολλαπλή δράση, η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία ή PRP θεωρείται η πλέον ασφαλής μέθοδος της αισθητικής ιατρικής, καθώς αξιοποιεί υλικά που προέρχονται από τον ίδιο τον οργανισμό μας. Χρησιμοποιείται για έντονη ενυδάτωση και αντιγήρανση στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια. 

GOLDEN: Εμπλουτισμένη με χρυσό 23Κ, πρωτεΐνες μεταξιού και μικροσφαιρίδια κολλαγόνου θαλάσσιας προέλευσης (wrinkle fillers), η αντιρυτιδική θεραπεία προσώπου Golden μας βοηθά να απαλλαγούμε από τις ρυτίδες και να αποκτήσουμε επιδερμίδα με χρυσαφένια λάμψη. Βασίζεται στις τελευταίες έρευνες για τη χρήση των ολιγοπεπτιδίων στην Κοσμετολογία και συμβάλλει στην αντιγήρανση, μέσα από την αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος.

 

www.vivify.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή