Editor’s Choice: Κορυφαία προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας

Editor’s Choice: Κορυφαία προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιθυμίες, εμμονές και ολοκαίνουρια προϊόντα.  Ό,τι χρειάζεται μια γυναίκα αυτή την εποχή.

 

Για τη νύχτα

Editor’s Choice: Κορυφαία προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας-1

Η κρέμα νύχτας Neovadiol Night της Vichy έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια Neovadiol ενισχύοντας τη δράση της κρέμας ημέρας κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης. Με το σύμπλοκο αναπλήρωσης που μιμείται τη δράση της ορμόνης DHEA, η πυκνότητα και η ελαστικότητα αποκαθίστανται επαναφέροντας τη χαμένη λάμψη της επιδερμίδας. Στα φαρμακεία.

 

ΕΝΑΝΤΙΑ  ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

Editor’s Choice: Κορυφαία προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας-2

Αντλώντας έμπνευση από τη ζωτική ενέργεια της θάλασσας, ο νέος συμπυκνωμένος ορός Genaissance de la Mer εισχωρεί άμεσα στην επιδερμίδα επιταχύνοντας τη φυσική διαδικασία ανανέωσής της χάρη στο κρυσταλλικό Miracle Broth™ και ενισχύει το φυσικό κολλαγόνο και την ελαστίνη χάρη στο Genaissance™ Ferment (κόκκινη άλγη στα ρηχά νερά της Κορσικής).

 

Ανανεώστε τον οργανισμό σας

Editor’s Choice: Κορυφαία προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας-3

Ανανεώστε τον οργανισμό σας με το μεσογειακό διατροφικό συμπύκνωμα από 22 επιλεγμένα φρούτα και λαχανικά Mediterranean Formula 22 της Power Health.  Στα φαρμακεία.

 

Ανανέωση

Editor’s Choice: Κορυφαία προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας-4

Η ελαφριά σύνθεση της νέας κρέμας Revitalizing Supreme Light Global Anti-Aging Creme Oil-Free της Estée Lauder ρυθμίζει τη λιπαρότητα, ενώ συγχρόνως μειώνει γραμμές, ρυτίδες, θαμπάδα και αφυδάτωση. 

 

ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ

Editor’s Choice: Κορυφαία προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας-5

Editor’s Choice: Κορυφαία προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας-6

H αντιγηραντική σύνθεσή τους δρα πολλαπλά με έναν μόνο στόχο: υγιές και λαμπερό δέρμα. Eπιλέξτε ανάμεσα στα παρακάτω: το εμπλουτισμένο με μαύρο χαβιάρι Caviar Beauty Formula της Power Health (στα φαρμακεία) που συμβάλλει στο σχηματισμό κολλαγόνου, και  το Age Loss της Nature’s Plus  (στα φαρμακεία) που προστατεύει από την πρόωρη γήρανση που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες χάρη στον εξειδικευμένο συνδυασμό των συστατικών του (οργανικό θείο, άλφα λιποϊκό οξύ, NAC  (N-Acetyl Cysteine), SOD  (από πεπόνι Cucumus melo).

 

 

Photo: Χρήστος Σιάτος

Product Styling: Λάμπρος Λιοσάτος

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή