Ο Ντον Ντελίλο στην Αθήνα

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ντον Ντελίλο, ένας από τους πιο επιδραστικούς συγγραφείς των τελευταίων 30 ετών, επιστρέφει στην Ελλάδα –αγαπημένο τόπο της νιότης του– για μία συζήτηση με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Ηλία Μαγκλίνη στις 16 Μαρτίου στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Γνήσιος ανατόμος της παράνοιας της εποχής μας, των φανερών μα και αφανών σχέσεων εξουσίας, των συλλογικών φοβιών και ατομικών εμμονών, με σπουδαία ψυχολογικά και συνάμα πολιτικά μυθιστορήματα στο ενεργητικό του, όπως τα Ζυγός, Υπόγειος κόσμος, Λευκός θόρυβος, Κοσμόπολις (που πρόσφατα μετέφερε στο σινεμά ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ), ο Ντον Ντελίλο δικαίως θεωρείται ένας από τους κορυφαίους σύγχρονους Αμερικανούς συγγραφείς.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Don DeLillo θα υπογράψει βιβλία, ενώ θα διατίθενται βιβλία του προς πώληση στο φουαγιέ ισογείου της Στέγης από τον εκδοτικό οίκο ΕΣΤΙΑ και από το βιβλιοπωλείο Ευριπίδης (ελληνικά και αγγλόφωνα).

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του Κύκλου «Λέξεις & Σκέψεις» είναι δωρεάν και τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Η διανομή των δελτίων εισόδου ξεκινά 1 ώρα πριν από κάθε εκδήλωση.

Για τις ομιλίες των ξένων προσκεκλημένων υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία.

Πληροφορίες

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

Συγγρού 107

Πληροφορίες – κρατήσεις: 210 900 5 800

Κεντρική Σκηνή

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 | 19:00

http://www.sgt.gr/gre/SPG1541/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή