Παπασταύρου: Στόχος η πολιτική εκμετάλλευση

Παπασταύρου: Στόχος η πολιτική εκμετάλλευση

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαστρέβλωση της αλήθειας, με προφανή στόχο την πολιτική εκμετάλλευση, χαρακτηρίζει τα νέα δημοσιεύματα που τον αφορούν ο κ. Στ. Παπασταύρου. Απαντώντας σε πληροφορίες περί φακέλου δικαστικής συνδρομής που φέρονται να παρέλαβαν οι ελληνικές αρχές αναφορικά με την εταιρεία Stabri Ltd, ο κ. Παπασταύρου υπογραμμίζει ότι σε αυτόν θα πρέπει να περιλαμβάνονται και όσα επιβεβαιώνουν τη θέση που έχει εξαρχής υποστηρίξει έναντι των δικαστικών αρχών, ότι δηλαδή λειτουργούσε ως εμπιστευματούχος του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή.

Ο κ. Παπασταύρου επικαλείται το επίσημο μετοχολόγιο της εταιρείας και το πρακτικό του διοικητικού της συμβουλίου από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της, που ρητά αναφέρει ότι οι μετοχές αναλαμβάνονται από τον Στ. Παπασταύρου στο όνομά του αλλά ως trustee/εμπιστευματούχου για λογαριασμό του Σ. Μιωνή και, τέλος, την πράξη εμπίστευσης του Ιουνίου 2005, που αποδεικνύει τη σχέση μεταξύ αφενός μεν του Σ. Μιωνή, αφετέρου δε του Στ. Παπασταύρου και των γονιών του. «Στα δημοσιεύματα παρουσιάζεται επιλεκτικά ως “συνταρακτικό νέο καταλυτικό στοιχείο” αλληλογραφία μου που αφορά την εταιρεία Stabri Ltd…, την ίδια στιγμή που αποσιωπώνται τα επίσημα καταστατικά έγγραφα, τα οποία αποδεικνύουν καταλυτικά ότι οποιαδήποτε ενέργεια, γινόταν πάντα για λογαριασμό του πραγματικού δικαιούχου της εταιρείας επιχειρηματία και κατά τον τρόπο που προβλέπει ο θεσμός της εμπίστευσης», σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο κ. Παπασταύρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή