Στον κήπο του Dior

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αγάπη του Christian Dior για τα λουλούδια στάθηκε αφορμή για τη δημιουργία της αποκλειστικής συλλογής αρωμάτων La Collection Privée. Δώδεκα αρωματικές συνθέσεις με προσεκτικά επιλεγμένες νότες από όλο τον κόσμο αγκαλιάζουν το δέρμα, αιχμαλωτίζοντας την αίσθηση ενός λουλουδάτου κήπου, που τόσο λάτρευε ο Γάλλος σχεδιαστής.

Στον κήπο του Dior-1
Στον κήπο του Dior-2
Στον κήπο του Dior-3

Με απόλυτο σεβασμό στην παράδοση του ονόματος Dior, ο αρωματοποιός του οίκου, François Demachy, κατάφερε να εκφράσει μοναδικά τον αρωματικό πλούτο της συλλογής και να αναδείξει την τολμηρή της κομψότητα μέσα από μια αισθησιακή φόρμουλα. Το New Look 1947 – λουλουδάτο μπουκέτο με βάση την τουμπερόζα – φέρνει στο μυαλό μας την ωδή του Dior στη θηλυκότητα στην επίδειξη του Φεβρουαρίου του 1947 στην Avenue Montaigne, ενώ το Granville μάς ταξιδεύει στo σπίτι όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια, στη Νορμανδία. Τα μινιμαλιστικής αισθητικής μπουκάλια με το διάφανο χυμό τους, πραγματικά αντικείμενα πόθου, αναδεικνύουν την πολυτελή κληρονομιά και την κομψότητα του οίκου Dior.   —Η συλλογή αρωμάτων La Collection Privée διατίθεται αποκλειστικά στην Dior Boutique.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή