Κομψά σορτς για την άνοιξη και το καλοκαίρι

Κομψά σορτς για την άνοιξη και το καλοκαίρι

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν είστε από τις γυναίκες που λατρεύουν το καλοκαίρι και περιμένουν πως και πως τη στιγμή για να ανεβάσουν τα χειμωνιάτικα στο πατάρι και να κατεβάσουν τα mini φορέματά τους, τις αέρινες maxi φούστες και τα μοντέρνα σορτς, τότε σίγουρα θα σας ενδιαφέρει η shopping list με τα 15 πιο στιλάτα σορτς της άνοιξης.

Ακόμη κι αν δεν νιώθετε έτοιμη να τα φορέσετε με τα σανδάλια σας, έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς για τις καθημερινές εμφανίσεις σας. Συνδυάστε το μονόχρωμο ή printed σορτς σας με ένα πουκάμισο που θα δέσετε με κόμπο στο ύφος του αφαλού ή προτιμήστε έναν πιο σοφιστικέ συνδυασμό με t-shirt και μακρύ γιλέκο.

Κομψά σορτς για την άνοιξη και το καλοκαίρι-1
Κομψά σορτς για την άνοιξη και το καλοκαίρι-2

Τα υφάσματινα σορτσάκια σας είναι εξίσου μοντέρνα με τα τζιν σας κι έτσι μπορείτε να τα προτιμήσετε για κάθε look σας. Το πιο σημαντικό είναι να μην το παρακάνετε με το μήκος που θα επιλέξετε. Φροντίστε τα πιο κοντά να τα αφήσετε για τις εμφανίσεις σας στην παραλία. Όσο για το γραφείο, προτιμήστε κάποια σχέδια σε πιο φαρδιά γραμμή, ελάχιστα πιο μακριά, ώστε να θυμίζουν βερμούδα.

Διαβάστε περισσότερα στο JOY

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή