Μοντέρνα αξεσουάρ δίνουν στιλ στα ανοιξιάτικα looks σας

Μοντέρνα αξεσουάρ δίνουν στιλ στα ανοιξιάτικα looks σας

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θα έχετε ακούσει πολλές φορές να λένε πως ένα αξεσουάρ μπορεί να κάνει τη διαφορά ακόμη και στο πιο ουδέτερο look σας και είναι κάτι που όντως ισχύει. Ειδικά, αν προτιμάτε τα μονόχρωμα σύνολα σε ανοιχτόχρωμους τόνους ή σε μπλε, γκρι και μαύρο, τότε σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε να τα αναδείξετε με ένα statement ζευγάρι σκουλαρίκια, που είναι φέτος στη μόδα, ένα καπέλο, ένα φουλάρι με χρώματα ή ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου με ιδιαίτερο σκελετό.

Κάνοντας μια καλή έρευνα αγοράς μπορείτε να ανακαλύψετε πολλά κοσμήματα, μαντήλια, γυαλιά ηλίου και άλλα αξεσουάρ, που συνδυάζουν στιλ, ποιότητα και προσιτή τιμή. Δεν είναι ανάγκη να ξοδέψετε μια περιουσία για ένα βραχιόλι, το οποίο μπορεί να φορέσετε μόνο μία με δύο φορές τον χρόνο. Το μυστικό είναι να επενδύσετε σε μοντέρνα κομμάτια, που θα “απογειώσουν” τα casual looks σας, θα είναι ιδιαίτερα, αλλά ταυτοχρόνως κομμάτια-κλειδιά και θα κοστίζουν ελάχιστα.

Ανακαλύψτε εδώ 12 low budget αξεσουάρ για να διαλέξετε το κομμάτι που ταιριάζει στο στιλ σας!  Συνδυάστε το με girly φορέματα, cropped υφασμάτινα παντελόνια και πουκάμισα ή με τζιν σαλοπέτες και crop tops.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή