Ν.Δ: Διά βοής νέος γραμματέας ο Λ. Αυγενάκης

Ν.Δ: Διά βοής νέος γραμματέας ο Λ. Αυγενάκης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εχοντας συγκεντρώσει περί τις 70 υπογραφές και μάλιστα από στελέχη όλων των τάσεων και με αναφορές στους πρώην προέδρους της Ν.Δ., ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης αναδείχθηκε χθες νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Χωρίς κάλπη, καθώς ήταν ο μόνος υποψήφιος για τη θέση (σ.σ. δύο βουλευτές που διερεύνησαν το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιοι δεν προχώρησαν τελικά), ο κ. Αυγενάκης εξελέγη διά βοής, μη κρύβοντας τη συγκίνησή του για την υψηλή θέση ευθύνης που αναλαμβάνει έπειτα από πορεία χρόνων στη Ν.Δ. «Εμείς θα είμαστε η πρώτη δύναμη τώρα που πλησιάζουν οι εθνικές εκλογές», είπε ο, γεννηθείς το 1972, νέος γραμματέας του κόμματος, που ήδη από τον Ιανουάριο είχε αναλάβει καθήκοντα, καθώς με μία από τις πρώτες αποφάσεις του κ. Κυρ. Μητσοτάκη είχε τοποθετηθεί αναπληρωτής γραμματέας και σύνδεσμος του κόμματος με την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Ο κ. Αυγενάκης, από τους λίγους βουλευτές που στήριξαν εξ αρχής την υποψηφιότητα Μητσοτάκη, προκάλεσε αίσθηση και με την αναφορά του σε όσους προηγήθηκαν αυτού στη θέση του γραμματέα της Ν.Δ. «Είναι τιμή για μένα να διαδέχομαι γραμματείς που απολάμβαναν και απολαμβάνουν αγάπη και σεβασμό. Τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, τον Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον Λευτέρη Ζαγορίτη» τόνισε, αγνοώντας τον κ. Ανδρ. Παπαμιμίκο, γραμματέα της Π.Ε. μέχρι πριν από 10 ημέρες, όταν και παραιτήθηκε, στον απόηχο του φιάσκου του Σσυνεδρίου της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή