Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα στην Ηγουμενίτσα

Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα στην Ηγουμενίτσα

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων εντόπισε και κατέσχεσε το Λιμενικό στην Ηγουμενίτσα, συλλαμβάνοντας 30χρονο αλλοδαπό οδηγό φορτηγού οχήματος, καθώς και τον επίσης αλλοδαπό συνοδηγό του.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο σε φορτηγό με επικαθήμενο, από στελέχη της Ομάδας Κ9 του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, βρέθηκε στα πλαϊνά και πίσω τοιχώματα της καμπίνας του τράκτορα, εντός των καθισμάτων οδηγού και συνοδηγού, καθώς και στο πέταλο που ενώνεται ο τράκτορας με το επικαθήμενο, ποσότητα από λαθραία τσιγάρα, τα οποία ο οδηγός και ο συνοδηγός του οχήματος σκόπευαν να μεταφέρουν παράνομα στο εξωτερικό.

Από τη λιμενική αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το όχημα και οι εντοπισθείσες ποσότητες τσιγάρων, οι οποίες ανέρχονται σε 1.600 πακέτα τσιγάρων, ενώ οι διαφυγόντες δασμοί ανέρχονται στο ποσό των 5.949 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή