Ζευγάρι βασάνιζε γυναίκες μέχρι θανάτου

Ζευγάρι βασάνιζε γυναίκες μέχρι θανάτου

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΒΕΡΟΛΙΝΟ. Γυναίκες προσείλκυε ζευγάρι μεσήλικων Γερμανών στην κατοικία του σε χωριό στα δυτικά της χώρας, κοντά στην πόλη Μπίλεφελντ, για να τις φυλακίσει, βασανίσει και δολοφονήσει, σύμφωνα με ανακοίνωση της εισαγγελίας.

Τουλάχιστον δύο γυναίκες έπεσαν θύματα των δραστών της «οικίας του τρόμου», όπως αποκαλούνται από τον γερμανικό Τύπο, αν και η αστυνομία δεν απέκλεισε ο αριθμός των θυμάτων να αυξηθεί. Το πτώμα μιας γυναίκας βρέθηκε τεμαχισμένο προτού το ανδρόγυνο των δραστών το κάψει στο τζάκι.

Ο 46χρονος δράστης και η 47χρονη πρώην σύζυγός του συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα. Η σύλληψή τους έγινε όταν το αυτοκίνητό τους υπέστη βλάβη, την ώρα που μετέφεραν με αυτό μια 41χρονη γυναίκα που είχε πέσει θύμα τους. Το θύμα, που ήταν βαρύτατα τραυματισμένο –ως αποτέλεσμα βασανιστηρίων διάρκειας δύο μηνών– υπέκυψε λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο.

Οι εισαγγελικές αρχές ανέφεραν χθες ότι η 47χρονη δράστης ομολόγησε μία ακόμη ανθρωποκτονία, αλλά και τη φυλάκιση πολλών άλλων γυναικών.

Το δεύτερο θύμα ήταν μια 33χρονη γυναίκα, το πτώμα της οποίας οι δράστες αποθήκευσαν σε οικιακό καταψύκτη προτού το τεμαχίσουν και το κάψουν στο τζάκι.

Το ζευγάρι των δραστών εντόπιζε τα θύματά του μέσα από αγγελίες στο Διαδίκτυο, στις οποίες γυναίκες αναζητούσαν συντροφιά, προκειμένου να τις προσελκύσει στην κατοικία του στο Χέξτερ, κοντά στην πόλη Μπίλεφελντ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή