Η Turkish Airlines… πετάει στο Μουσείο Μπενάκη

Η Turkish Airlines… πετάει στο Μουσείο Μπενάκη

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίσημος χορηγός αερομεταφορών είναι πλέον για το Μουσείο Μπενάκη η Turkish Airlines. Ανάμεσα στις δύο πλευρές συμφωνήθηκε η έναρξη της συνεργασίας τους, «με αφετηρία το κύρος που τις χαρακτηρίζει». Η συνεργασία αυτή θα βοηθήσει στην προβολή της εκθεσιακής δραστηριότητας του Μουσείου Μπενάκη στο εξωτερικό, λειτουργώντας παράλληλα ως πύλη στον ελληνικό πολιτισμό για όλους τους επιβάτες της Turkish Airlines που επισκέπτονται την Ελλάδα. Ο νέος διευθυντής του Μουσείου Μπενάκη, Ολιβιέ Ντεκότ, ο οποίος επενδύει στο διεθνές άνοιγμα του Μουσείου, εξήρε «τη σημασία αυτής της στρατηγικής εταιρικής σχέσης, η οποία θα επιτρέψει στο Μουσείο να υλοποιήσει τους στόχους του, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του Ιδρύματος στην Ευρώπη και στον κόσμο». Τη νέα εταιρική σχέση χαιρέτησε και ο γενικός διευθυντής της Turkish Airlines στην Αθήνα, Alp Yavuzeser, ο οποίος είπε ότι στόχος της εταιρείας είναι και «η προώθηση των πολιτισμικών εμπειριών και η ενδυνάμωση των διεθνών σχέσεων».

Η Turkish Airlines θα προσφέρει τώρα στους πελάτες της τη δυνατότητα να επισκεφθούν το Μουσείο Μπενάκη, καθώς θα έχουν πληροφόρηση και κίνητρο. Με τη χρήση του boarding pass και με προνομιακή τιμή εισόδου 1 ευρώ, οι πελάτες της εταιρείας θα μπορούν να επισκεφθούν οποιονδήποτε χώρο του Μουσείου Μπενάκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή