Αναδίπλωση βουλευτή ΑΝΕΛ για την υποκλαπείσα συνομιλία

Αναδίπλωση βουλευτή ΑΝΕΛ για την υποκλαπείσα συνομιλία

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η φράση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Αθ. Παπαχριστόπουλου, σύμφωνα με την οποία «η κυβέρνηση έβγαλε στη φόρα τον διάλογο του Τόμσεν με την κυρία Βελκουλέσκου», αναφερόμενος στην υποκλαπείσα τηλεφωνική επικοινωνία που προσφάτως δημοσιοποιήθηκε, άναψε φωτιές χθες στη Βουλή. Η αντιπολίτευση αντέδρασε σε υψηλούς τόνους, τονίζοντας πως εγείρεται μείζον θέμα για την κυβέρνηση, καθώς διά στόματος βουλευτή της πλειοψηφίας εμφανίζεται ουσιαστικά ως η υπεύθυνη για την υποκλοπή.

Ο υπουργός Εργασίας Γ. Κατρούγκαλος, παρουσία του οποίου σε συνεδρίαση επιτροπών της Βουλής ειπώθηκε η φράση και εκφράστηκαν οι πρώτες αντιδράσεις, είπε πως ο εν λόγω βουλευτής εξέφρασε προσωπικές απόψεις και, πάντως, πως εννοούσε με την επίμαχη φράση ότι η κυβέρνηση «ανέδειξε» και όχι «δημοσιοποίησε» το θέμα. Ο κ. Παπαχριστόπουλος, σε δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες, υποστήριξε κάτι ανάλογο, κάνοντας λόγο για «παρερμηνεία» της φράσης του.

«Η εικόνα και η αξιοπιστία της χώρας διασύρονται από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ. Αναλόγου περιεχομένου ανακοινώσεις εξέδωσαν Δημοκρατική Συμπαράταξη και Ποτάμι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή