Νέες συγκεντρώσεις κατά ασφαλιστικού – φορολογικού

Νέες συγκεντρώσεις κατά ασφαλιστικού – φορολογικού

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέος κύκλος συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας κατά του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου, το οποίο έφερε προς ψήφιση η κυβέρνηση στη Βουλή, διοργανώνεται σήμερα, Σάββατο και αύριο, Κυριακή.

Το ΠΑΜΕ προγραμματίζει νέα συγκέντρωση στις έξι το απόγευμα του Σαββάτου, η οποία θα κορυφωθεί με τη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Σύνταγμα στις 10.30 το πρωί.

Η ΓΣΕΕ, εκτός από τη 48ωρη γενική απεργία από Παρασκευή έως και Σάββατο, έχει λάβει απόφαση και για 24ωρη Γενική Απεργία για την Κυριακή 8 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία έχει επιβληθεί, όπως αναφέρει, το άνοιγμα των καταστημάτων, διοργανώνοντας συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 10 το πρωί

Συγκέντρωση έχει προαναγγείλει επίσης στο Σύνταγμα την Κυριακή και η ΑΔΕΔΥ, στις έξι το απόγευμα, όταν θα βρίσκεται σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Ολομέλειας για ψήφιση του νομοσχεδίου.

Τέλος, κάλεσμα στους αγρότες να συμμετάσχουν στο «παναγροτικό – παλλαϊκό συλλαλητήριο» στην Αθήνα στις έξι το απόγευμα του Σαββάτου στην Ομόνοια, έχει απευθύνει η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή