Ανοίγει κατάστημα στη Σαντορίνη η αλυσίδα McDonald’s

Ανοίγει κατάστημα στη Σαντορίνη η αλυσίδα McDonald’s

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρουσία σε έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς, τη Σαντορίνη, αποκτά η πλέον γνωστή εταιρεία fast food McDonald’s. Το νέο εστιατόριο, το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί στις 6 Μαΐου, βρίσκεται σε κεντρικό σημείο των Φηρών.

Πρόκειται για το 23ο κατάστημα της αλυσίδας McDonald’s που λειτουργεί η Premier Capital Ελλάς, η οποία μέσα στα επόμενα τρία χρόνια σκοπεύει να επενδύσει πάνω από 9,6 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία οκτώ ακόμη εστιατορίων στην Ελλάδα. Μέσα από τις νέες αυτές επενδύσεις, αναμένεται να δημιουργηθούν περίπου 250 νέες θέσεις εργασίας.

Σε ό,τι αφορά το κατάστημα της Σαντορίνης, πρόκειται για επένδυση ύψους 900.000 ευρώ, με τη δημιουργία 24 νέων θέσεων εργασίας. Στο νέο εστιατόριο, πάντως, απασχολούνται συνολικά 35 εργαζόμενοι. Λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως και εκτείνεται σε δύο επίπεδα, ισόγειο και υπόγειο.

Η επιλογή της Σαντορίνης κάθε άλλο παρά τυχαία είναι. Εντάσσεται στη στρατηγική ανάπτυξης του δικτύου στα ελληνικά νησιά που συγκεντρώνουν μεγάλο αριθμό ξένων τουριστών, οι οποίοι αποτελούν το κυρίως κοινό των McDonald’s. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη η Premier Capital Ελλάς λειτουργεί εστιατόρια με το σήμα McDonald’s σε πέντε ακόμη δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, και συγκεκριμένα στη Ρόδο, την Κρήτη, την Κέρκυρα, τη Ζάκυνθο και την Κω.

Ο Βίκτορ Τεντέσκο, γενικός διευθυντής της Premier Capital Plc για την Ελλάδα, δήλωσε με αφορμή το νέο κατάστημα στη Σαντορίνη: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με ένα νέο εστιατόριο McDonald’s στο υπέροχο νησί της Σαντορίνης. Οσο εντείνουμε την παρουσία του brand μας στην ελληνική αγορά, προσφέρουμε σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές τη δυνατότητα να απολαύσουν την εμπειρία McDonald’s. Ο στόχος για συνέχιση των επενδύσεων και για δημιουργία θέσεων εργασίας στην Ελλάδα επιβεβαιώνει ότι πιστεύουμε στις προοπτικές της χώρας και υποστηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες».

Από το 2011, οπότε ανέλαβε την ανάπτυξη του σήματος McDonald’s στην Ελλάδα, η Premier Capital Ελλάς έχει επενδύσει ήδη πάνω από 9 εκατ. ευρώ για το άνοιγμα νέων εστιατορίων και την ανακαίνιση των υφισταμένων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή