Ευρωπαϊκή Νύχτα Μουσείων 2016

Ευρωπαϊκή Νύχτα Μουσείων 2016

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επειδή προβλέπεται βροχερός καιρός για το Σάββατο 21 Μαΐου 2016, το Μουσείο Ακρόπολης αναβάλει την συναυλία του String Theory Ensemble με τον Αργύρη Μπακιρτζή στον προαύλιο χώρο για την ερχόμενη Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, στις 9 μ.μ.

Το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 (Ευρωπαϊκή Νύχτα Μουσείων), το Μουσείο θα παραμείνει ανοιχτό από τις 8 το πρωί έως τα μεσάνυχτα, με ελεύθερη είσοδο από τις 8 το βράδυ κι έπειτα.

Επιπλέον, το εστιατόριο του Μουσείου του δευτέρου ορόφου, εκτός από τα εκλεκτά πιάτα βασισμένα σε κλασικές και παραδοσιακές συνταγές, θα φιλοξενήσει από τις 8 το βράδυ κι έπειτα τους τρεις γνωστούς μουσικούς της Αθηναϊκής τζαζ σκηνής, την κιθαρίστα Ελισάβετ Μητσού, τον βετεράνο πιανίστα Παντελή Μπενετάτο και τον Χάρη Πανταζή στο κοντραμπάσο.

Τηλεφωνικές κρατήσεις στο εστιατόριο πραγματοποιούνται στο τηλέφωνο 210 9000915. Για τους επισκέπτες του Μουσείου που δεν επιθυμούν να δειπνήσουν, υπάρχει η δυνατότητα για ένα ποτό, ένα κρύο πιάτο ή γλυκό κατά προτίμηση σε έναν ιδιαίτερο χώρο του εστιατορίου, χωρίς κράτηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή