Τζιν παντελόνια: Τα trends της σεζόν

Τζιν παντελόνια: Τα trends της σεζόν

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις μέρες που δεν επιλέγετε φούστα ή φόρεμα για τις εμφανίσεις στο γραφείο ή στις βόλτες σας, μπορείτε φυσικά να προτιμήσετε ένα τζιν παντελόνι σε γραμμή, μήκος και χρώμα που κολακεύει τη σιλουέτα σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να έχετε στιλ από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ένα denim παντελόνι είναι πάντα μια καλή επιλογή, ακόμη για αυτή την εποχή, ειδικά αν δεν είστε έτοιμη από τώρα να φορέσετε τα στιλάτα τζιν σορτς του καλοκαιριού, γι’ αυτό και μπορείτε να εμπιστευθείτε με κλειστά μάτια, όσα βρίσκονται στις κρεμάστρες της ντουλάπας σας.

Τζιν παντελόνια: Τα trends της σεζόν-1

Μπορείτε να συνδυάσετε τα τζιν παντελόνια σας με τα πιο στιλάτα ανοιξιάτικα tops και πουκάμισα και με τα πιο μοντέρνα παπούτσια και αξεσουάρ, για να δημιουργήσετε looks που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Αυτή την άνοιξη μπορείτε να επιλέξετε cropped jeans με σκισίματα ή μπαλώματα, μακριές καμπάνες που θα συνδυάσετε με τα bohemian μπλουζάκια σας και τα σανδάλια ή τις εσπαντρίγιες σας, ενώ μια καλή επιλογή είναι και τα boyfriend τζιν που συνδυάζουν άνεση και στιλ και μπορούν να φορεθούν με λευκά πάνινα sneakers και πουκάμισα δεμένα με κόμπο στη μέση ή με crop tops που έχουν έντονα χρώματα ή πρωτότυπα patterns.

Ανακαλύψτε εδώ 15 τζιν παντελόνια για αυτή την εποχή.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή