Επενδύσεις 100 εκατ. ευρώ στον Βερόπουλο έως το 2018

Επενδύσεις 100 εκατ. ευρώ στον Βερόπουλο έως το 2018

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε επενδύσεις 100 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό των καταστημάτων της αλυσίδας Βερόπουλος θα προχωρήσει έως το 2018 η Μetro AEBE. Το παραπάνω ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Metro AEBE Αριστοτέλης Παντελιάδης, κατά την ανακήρυξή του σε Manager of the Year 2015 από την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Ο κ. Παντελιάδης στην ομιλία του συμπλήρωσε ότι σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται η επέκταση των γραφείων της εταιρείας στη Μεταμόρφωση, για τους 100 εργαζόμενους που προέρχονται από την εταιρεία Βερόπουλος. Με την ολοκλήρωση των επενδύσεων αυτών, η εταιρεία αναμένεται να έχει κύκλο εργασιών 1,5 δισ. ευρώ, 10.000 εργαζομένους (καθώς θα προβεί σε 1.000 νέες προσλήψεις) και ένα δίκτυο 280 καταστημάτων, στα οποία περιλαμβάνονται και τα Metro Cash and Carry. Το 2015 έκλεισε για την εταιρεία με τζίρο 737 εκατ. ευρώ. Ο κ. Α. Παντελιάδης ανέλαβε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Metro AEBE το 2002.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή