Υπέγραψε στον Ολυμπιακό για 4 χρόνια ο Φιγκέιρας

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό για 4 χρόνια ο Φιγκέιρας

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι ο Ντιόγκο Φιγκέιρας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο 24χρονος ακραίος αμυντικός ταξίδεψε χθες από την Ανδαλουσία με προορισμό την Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής που μπορεί να καλύψει με επιτυχία τόσο το δεξί όσο και το αριστερό άκρο της άμυνας, θα εισπράττει σε ετήσια βάση 500.000 ευρώ, ενώ η Σεβίλλη με την οποία δεσμευόταν με συμβόλαιο έως το 2017, θα βάλει στα ταμεία της 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Φιγκέιρας ενηλικιώθηκε ποδοσφαιρικά στις Ακαδημίες της Μπενφίκα, όπου ήταν από το 2004 έως το 2010. Από το 2010 και για τρία χρόνια αγωνίστηκε στην Πορτογαλία με την Πινιαλνοβένσε, την Πάσος Φερέιρα και τη Μορεϊρένσε, πριν καταλήξει στη Σεβίλλη το 2013. Στο πρώτο μισό της περυσινής περιόδου αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Τζένοα. Είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας. Οι «Πειραιώτες» δεν άφησαν αναπάντητο δημοσίευμα πορτογαλικού μέσου, σύμφωνα με το οποίο ο Μάρκο Σίλβα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πόρτο. «Ο Μάρκο Σίλβα ξεκινάει προετοιμασία με την ομάδα στις 20 Ιουνίου. Ο,τι άλλο γράφεται δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα», τονίστηκε από την ΠΑΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή