Παρουσίαση βιβλίου Ευ. Στυλιανίδη παρουσία υψηλών προσωπικοτήτων

Παρουσίαση βιβλίου Ευ. Στυλιανίδη παρουσία υψηλών προσωπικοτήτων

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κορυφαίες πολιτειακές και διακομματικές παρουσίες συγκέντρωσε η χθεσινή παρουσίαση του βιβλίου του κ. Ευρ. Στυλιανίδη, «Θράκη: Το επόμενη βήμα».

Το «παρών» έδωσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος, ο πρ. πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης ενώ σύντομη παρουσία είχε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος. Πολυπληθής υπήρξε και η παρουσία «γαλάζιων» στελεχών (Κωστής Χατζηδάκης, Γιάννης Πλακιωτάκης, Λευτέρης Αυγενάκης, Ολγα Κεφαλογιάννη, Βασίλης Κικίλιας, Απόστολος Τζιτζικώστας).

Για το βιβλίο του κ. Στυλιανίδη μίλησε ο υπ. Εξωτερικών Νικ. Κοτζιάς ο οποίος, μάλιστα, έκανε αποδεκτή την πρόταση του συγγραφέα για την επανασύσταση ειδικής διακομματικής επιτροπής της Βουλής για τη Θράκη, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικ. Κακλαμάνης και ο επίκουρος καθηγητής Διεθνούς Δικαίου Αγγελος Συρίγος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή