Σκιές ματιών: Τα trends του καλοκαιριού

Σκιές ματιών: Τα trends του καλοκαιριού

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προετοιμάζεστε να υποδεχτείτε το καλοκαίρι και εκτός από την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας έχετε στο μυαλό σας κι εκείνη του νεσεσέρ σας, μιας και χρειάζεται να επενδύσετε στα σωστά προϊόντα, για να πετύχετε μοναδικά beauty looks, που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Αυτή τη σεζόν μπορείτε να ποντάρετε στις σκιές, για να “απογειώσετε” το βλέμμα σας, αλλά και τις εμφανίσεις σας. Υπάρχουν 5 χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν στα καλοκαιρινά looks σας κι έτσι δεν έχετε παρά να διαλέξετε το δικό σας αγαπημένο. Επιπλέον, να θυμάστε να αποφύγετε τις πολύ έντονες αποχρώσεις το πρωί, όπως και τους συνδυασμούς τους με κραγιόν σε παρόμοιους τόνους.

 

1. Metallics

Προτιμήστε τις το βράδυ, αναδεικνύοντας ένα μοντέρνο total black look με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείτε να συνδυάσετε τη metallic σκιά σας με μερικές στρώσεις μάσκαρα.

 

2. Έντονο φούξια

Μην το φοβηθείτε, μιας και πολλές celebrities σας δείχνουν τον τρόπο για να το χρησιμοποιήσετε στα μακιγιάζ σας. Η υπέροχη Kristen Stewart με το ανατρεπτικό στιλ της το δοκίμασε και στο κόκκινο χαλί των Καννών.

 

3. Βεραμάν ή τιρκουάζ

Είναι το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού και έχει σίγουρα, μια θέση στο νεσεσέρ σας.

 

Διαβάστε περισσότερα στο JOY

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή