Style Breakers

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα καινούριο concept συζητιέται με ενθουσιασμό στις διεθνείς παρέες της μόδας. Χωρίς να αλλάζει η πρόθεση των designers, που είναι πάντα να εμπνέουν και να παθιάζουν, το attitude των ρούχων τους, από αποκλειστικό και πολυτελές, μετατρέπεται σε ολοένα πιο συνηθισμένο και χρηστικό. Το στυλ του δρόμου και το χαλαρό sportswear είναι τα νέα ζητούμενα, φτιαγμένα από ξεχωριστά υλικά και με couture μαεστρία, χωρίς όμως να κραυγάζουν, αφού  ο στόχος είναι να δείχνουν un-glamorous. Αυτή η NEW AGE μόδα, γέννημα της κρίσης, εξαπλώνεται σαν mantra επιβίωσης ανάμεσα σε γενιές στυλιστών και καταναλωτών που δεν αναζητούν τη διασημότητα, παρά μόνο το δικαίωμα  στην ιδιαιτερότητά τους. Η ΓΥΝΑΙΚΑ αναζήτησε νέα άτομα που κινούνται  ανάμεσά μας σε τροχιά σύγκρουσης με το κατεστημένο styling, για να δημιουργήσει μαζί τους ένα portfolio καθημερινής αισθητικής.

 

Style Breakers-1

Δερμάτινο biker jacket, ζιπ κιλότ με μεταλλικές λεπτομέρειες, headpiece, δερμάτινα γάντια και πλατφόρμες, όλα LOUIS VUITTON, Louis Vuitton Βoutique.

Style Breakers-2

Μάρκος Ανδριώτης  (Stylist): Μαρινιέρα και παντελόνι CÉLINE, Luisa World. Παπούτσια VIC MATIÉ, Sotris.

Style Breakers-3

Κατερίνα: Κοστούμι, UNITED COLORS OF BENETTON.  Πουκάμισο, SISLEY. 

Style Breakers-4

Αλβέρτος: Τζιν πουκάμισο δεμένο στο λαιμό, SISLEY.

Style Breakers-5

Μαύρο hoodie PAUL SMITH, Sotris. Μαύρη καμπαρντίνα, MARKS & SPENCER.

Style Breakers-6

Μεταξωτό σιφόν πουκάμισο, ασορτί μίντι φούστα, παντελόνι, βαμβακερό τοπ φορεμένο στους ώμους, μπλούζα δεμένη στη μέση, κολιέ, βραχιόλια, καπέλο, αξεσουάρ για τα μαλλιά, δερμάτινα γάντια και παπούτσια, όλα CHANEL, Linea Più. —Ευχαριστούμε τον Ζεύκειο Αθλητικό Σύλλογο, Εθνικής Αντιστάσεως 4-6, Αθήνα, τηλ. 215 5017352.

Style Breakers-7

Σακάκι και μεταξωτή φούστα COMME DES GARÇONS και πουκάμισο JUPE, όλα Number3. Καλσόν, CALZEDONIA. Καπέλο, BROOKS BROTHERS. Παπούτσια HOGAN, Hogan boutique.

Style Breakers-8

Μεταξωτό σατέν φόρεμα και τσάντα-φάκελος, VASSILIS EMMANUEL ZOULIAS. Δερμάτινο chocker με λευκόχρυσο και μπριγιάν MARIOS SCHWAB, Ileana Makri. Ζώνη με τρουκ ΤOPSHOP, Sotris. Γυαλιά DOLCE & GABBANA, Luxottica Hellas. Καλσόν, CALZEDONIA. Δετά ankle boots JIMMY CHOO, Καλογήρου.

Style Breakers-9

Άννα (Eικαστικός): Σακάκι JUNYA WATANABE και καρό πουκάμισο COMME DES GARÇONS, όλα Number3.

Style Breakers-10

Χαρά (Barwoman): Πανωφόρι από δαντέλα, MARINA RINALDI. Τank top, UNITED COLORS OF BENETTON. Σορτς ISABEL MARANT, Luisa World. Mπότες, TSAKIRIS MALLAS.

Style Breakers-11

Σακάκι BOTTEGA VENETA, σιφόν μεταξωτό πουκάμισο LANVIN και buggy λεοπάρ παντελόνι από lurex LANVIN, όλα Luisa World. Γόβες CHRISTIAN LOUBOUTIN, Enny Monaco. Βραχιόλι, FOLLI FOLLIE.

 

Jasmine, Αγγελική, Απόλλωνας, Αλεξάνδρα, Αλβέρτος, Κατερίνα: VN MODELS

Photographer MARIA KOUTROUMPI

Fashion Εditor MICHAEL PANDOS

Ηair CHRISTOS BAIRABAS@D-TALES

Makeup MARITA POLITOU@This is Not Another Agency*

Styling Assistant MARILOU THEODORIDOU

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή