Δύο νέα ξενοδοχεία σε Μύκονο, Χαλκιδική

Δύο νέα ξενοδοχεία σε Μύκονο, Χαλκιδική

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο νέες πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες θα ανοίξουν στη Χαλκιδική και στη Μύκονο.

Ειδικότερα, για σήμερα έχει προγραμματισθεί η λειτουργία του πολυτελούς ξενοδοχείου Mirragio Thermal Spa and Resort δυναμικότητας 300 δωματίων με 900 κλίνες στην περιοχή της Χαλκιδικής. Η μονάδα μεταξύ άλλων διαθέτει 5 εστιατόρια, 5 μπαρ και συνεδριακό χώρο 250 ατόμων. Επίσης, το ξενοδοχειακό συγκρότημα υποστηρίζεται από μαρίνα, η οποία έχει τη δυνατότητα ελλιμενισμού 88 σκαφών. Το ξενοδοχείο θα ανοίξει φιλοξενώντας τουρίστες κυρίως από τις αγορές της Βρετανίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας και τη Ρωσίας. Ο προϋπολογισμός του επενδυτικού προγράμματος ανήλθε στο ποσό των 120 εκατ. ευρώ. Στόχος της ιδιοκτήτριας εταιρείας Μed Sea Health Α.Ε. που έχει πολυμετοχική σύνθεση είναι να δημιουργήσει σε όμορη έκταση ένα τουριστικό χωριό με 120 προς πώληση κατοικίες. Αυτή η επένδυση έχει προγραμματισθεί να ξεκινήσει τη χειμερινή περίοδο 2016/17. Επιπλέον, σε άλλη, επίσης, όμορη έκταση σχεδιάζει να υλοποιήσει και τρίτη επένδυση, η οποία αφορά στη δημιουργία ενός μπουτίκ ξενοδοχείου με 32 σουίτες. Σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό, η κατασκευή του μπουτίκ ξενοδοχείου θα ξεκινήσει μετά την ολοκλήρωση του τουριστικού χωριού.

Εξάλλου, ένα νέο μπουτίκ ξενοδοχείο έχει προγραμματισθεί να ανοίξει στις 10 Ιουνίου στη Μύκονο. Πρόκειται για τη μονάδα Kenshο Boutique Hotels and Suites, η οποία βρίσκεται στον κόλπο του Ορνού. Η ξενοδοχειακή μονάδα προσαρμοσμένη στα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά της Μυκόνου, έχει δυναμικότητα 25 δωματίων και 10 σουιτών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή