Μόνος στην κορυφή έμεινε ο ΠΑΟΚ

Μόνος στην κορυφή έμεινε ο ΠΑΟΚ

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ διατήρησε τη σοβαρότητα και την αποτελεσματικότητά του στα πλέι οφ της Σουπερλίγκας και έφτασε άνετα και δίκαια στη νίκη επί του Πανιωνίου με σκορ 2-0 στην Τούμπα, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τις πολλές απουσίες του αντιπάλου του.

Οι «Κυανέρυθροι» έπαιξαν χωρίς τους Οικονόμου, Καραμάνο, Ανσαριφάρντ, Διούδη, Μπακασέτα, Τζανδάρη και Βλάχο, δεν συμπλήρωσαν καν 18αδα στον αγώνα της Θεσσαλονίκης, και ο ΠΑΟΚ δεν άφησε περιθώρια για οποιαδήποτε έκπληξη.

Με τον αρχηγό του Στέφανο Αθανασιάδη σε εξαιρετική μέρα έφτασε πολύ γρήγορα στο 2-0, ελέγχοντας πλήρως τον αγώνα. Στο 14΄ Αθανασιάδης και Τσίμιροτ συνεργάστηκαν άψογα. Ο Βόσνιος πλάσαρε τον Παπαδόπουλο, που απέκρουσε, όμως πήρε το ριμπάουντ, πάσαρε στον Αθανασιάδη και αυτός άνοιξε το σκορ.

Στο 25΄ ήταν ο Μακ που απείλησε τον Παπαδόπουλο, του οποίου την απόκρουση εκμεταλλεύτηκε και πάλι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και έγραψε εύκολα το 2-0, φτάνοντας τα 101 γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Το παιχνίδι τελείωσε πολύ πριν συμπληρωθεί το 90λεπτο, γιατί ο ΠΑΟΚ είχε επιβληθεί πλήρως στον αγωνιστικό χώρο, και παρότι ο Πανιώνιος προσπάθησε να γίνει απειλητικός, όπως στο 65΄ με τον Μπαργκάν, του οποίου το σουτ απομάκρυνε σε κόρνερ ο Γλύκος, δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να επιστρέψει στο ματς.

Ο «Δικέφαλος» έφτασε δίκαια στο τελικό 2-0, ο Βλάνταν Ιβιτς βρήκε και πάλι την ευκαιρία να δώσει λεπτά συμμετοχής στον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και πλέον οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζονται για τις δύο τελικές μάχες, με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, που θα κρίνουν και την τελική θέση τους.

Ο Ιβιτς υπογράμμισε μετά τον αγώνα ότι «το παιχνίδι ξεκίνησε όπως θέλαμε, βάλαμε δύο γρήγορα γκολ, είχαμε ευκαιρίες και για 50-55 λεπτά είχαμε καλό ρυθμό. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι για τα επόμενα παιχνίδια. Φαβορί δεν υπάρχει, σκεφτόμαστε μόνο τον αγώνα της Κυριακής».

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως «δεν περιμέναμε και πάρα πολλά πράγματα με τα προβλήματα που είχαμε. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν είχαμε άλλα προβλήματα σήμερα, και με την επάνοδο των τραυματιών στα δύο επόμενα θέλουμε να δείξουμε καλύτερη εικόνα».

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βίτορ, Μαλεζάς (Χατζηισαΐας 64΄), Σκόνδρας, Λέοβατς, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μακ, Ροντρίγκες (Κοροβέσης 72΄), Αθανασιάδης (Μπερμπάτοφ 46΄).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Ποζατζίδης, Πατσατζόγλου, Ρισβάνης (Βλάχος 82΄), Αργυρόπουλος, Σιώπης (Μπλέτσας 67΄), Κόρμπος, Μασούρας (Πινιώτης 80΄), Βιγιάλμπα, Καθάριος, Μπαργκάν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή