Φέρνει Ιμπραΐμοβιτς ο Μουρίνιο;

Φέρνει Ιμπραΐμοβιτς ο Μουρίνιο;

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σήμερα αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζοζέ Μουρίνιο, σύμφωνα με αγγλικά ρεπορτάζ που έφεραν ως δεδομένη τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών χθες.

Ο Πορτογάλος, για τον οποίο ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια, ετοιμάζει ήδη τα πλάνα του για τη νέα Γιουνάιτεντ, που αναμένεται εντελώς διαφορετική από την ομάδα που έμεινε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ με τεχνικό τον Λούις Φαν Χάαλ.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι όλη η Ευρώπη περιμένει με τεράστιο ενδιαφέρον να δει πού θα κατευθυνθούν τα 250 με 350 εκατ. ευρώ που θα έχει στη διάθεσή του ο «Σπέσιαλ Ανθρωπος» για ενίσχυση των «Κόκκινων Διαβόλων» τους επόμενους μήνες.

Ηδη είναι σαφές ότι αποχωρεί από το Ολντ Τράφορντ ο Χουάν Μάτα και ότι είναι εξαιρετικά πιθανό να έλθει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που έχει πάρα πολύ καλή σχέση με τον κ. Μουρίνιο.

Αν και ο Σουηδός αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ότι μετά την Ολλανδία, την Ιταλία, την Ισπανία και τη Γαλλία το άστρο του θα λάμψει και στην Αγγλία, η εφημερίδα «Γκάρντιαν» έγραφε χθες ότι θα ζητήσει συμβόλαιο με 15 εκατ. ευρώ τον χρόνο!

Αλλοι στόχοι του κ. Μουρίνιο για τη νέα Γιουνάιτεντ είναι ο Βραζιλιάνος Γουίλιαν, που ήταν παίκτης του Πορτογάλου τεχνικού και στην Τσέλσι και ο πρώτος σκόρερ της Σέριε Α φέτος, ο Αργεντινός Γκονσάλο Ιγουαΐν της Νάπολι. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης στόχος του Λουζιτανού είναι και ο Κώστας Μανωλάς, που θα κοστίσει στη Γιουνάιτεντ 39,5 εκατ. ευρώ.

Κατά πληροφορίες δεν έχει γίνει ακόμη τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του κ. Μουρίνιο και του Ράιαν Γκιγκς. Ο Ουαλλός παραμένει βοηθός προπονητή στη Γιουνάιτεντ, θέση την οποία ο Πορτογάλος προπονητής θέλει να πάρει ο εδώ και καιρό στενός συνεργάτης του, Ρουί Φαρία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή