ΝΔ: Τέσσερις βουλευτές και 6 αιρετοί για τις 8 θέσεις της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας

ΝΔ: Τέσσερις βουλευτές και 6 αιρετοί για τις 8 θέσεις της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε, αργά το βράδυ της Πέμπτης, η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη των νέων μελών της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας.

Η εκλογή θα γίνει αύριο κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, η οποία και θα συνεδριάσει υπό τον Πρόεδρο κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στην Εκτελεστική Γραμματείας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας εκλέγονται  4 Βουλευτές και 4 αιρετά μέλη της Πολιτικής Επιτροπής. 

Για τις 4 θέσεις βουλευτών – ευρωβουλευτών κατατέθηκαν ισάριθμες υποψηφιότητες και συγκεκριμένα από τους Γ. Τραγάκη, Γ. Βλάχο, Μιλτ. Βαρβιτσιώτη και Μαρία Σπυράκη, κάτι που επιτρέπει την απλή ανακήρυξή τους ακόμη και χωρίς να στηθεί κάλπη.

Κάτι, ωστόσο, που δεν μπορεί να συμβεί στην περίπτωση των μη αιρετών μελών καθώς οι υποψήφιοι έφτασαν του 6 και συγκεκριμένα οι: Κ. Κόλλιας, Σάκης Ιωαννιδης, Δημ. Παπαγγελόπουλος, Δήμητρα Λυγούρα, Θοδ. Δόντσιος, και Στεφ. Σταμούλης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή