Γυαλιά ηλίου: Μοντέρνα σχέδια, γεωμετρικά σχήματα, καλοκαιρινά χρώματα

Γυαλιά ηλίου: Μοντέρνα σχέδια, γεωμετρικά σχήματα, καλοκαιρινά χρώματα

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχετε φορέσει το αγαπημένο σας boyfriend τζιν με λευκό t-shirt και εσπαντρίγιες, γεμίζετε τη backpack σας με νεσεσέρ, κλειδιά, κινητό και σημειωματάριο και ενώ κλειδώνετε την εξώπορτα για να ξεκινήσετε για το γραφείο, συνειδητοποιείτε ότι έχετε ξεχάσει το πιο σημαντικό. Μα φυσικά, τα γυαλιά ηλίου σας που είναι το απαραίτητο αξεσουάρ σας για αυτή την εποχή!

Αυτή τη σεζόν, τα γυαλιά ηλίου σε ιδιαίτερα γεωμετρικά σχήματα έχουν την τιμητική τους κι έτσι μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι πρωτότυπο, αν είστε αρκετά τολμηρή. Διαφορετικά μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο κλασικό και διαχρονικό σχέδιο με μαύρο σκελετό ή ταρταρούγα, για να συνδυάζεται εύκολα με τα περισσότερα σύνολά σας. Επιπλέον, καλό είναι να κάνετε μια καλή έρευνα αγοράς πριν καταλήξετε στο ζευγάρι που θα αγοράσετε, ώστε να βρείτε τη γραμμή και στο σχέδιο που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας.

Ανακαλύψτε εδώ 14 γυαλιά ηλίου σε μοντέρνα σχέδια

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή