Λευκά φορέματα: Tο must της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας

Λευκά φορέματα: Tο must της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχετε αρχίσει ήδη να μετράτε τις εβδομάδες και τις μέρες μέχρι την καλοκαιρινή άδεια, αλλά επειδή έχετε ακόμα αρκετό καιρό μπροστά σας για να βρεθείτε στις παραλίες και στα σοκάκια του αγαπημένου σας νησιού, σκέφτεστε πως πρέπει να βρείτε κάποιον εύκολο τρόπο για να ανεβάσετε τη διάθεσή σας και να νιώσετε πιο αέρινη και καλοκαιρινή.

Μια καλή ιδέα είναι να προσθέσετε μερικά λευκά φορέματα στη γκαρνταρόμπα σας, μιας και είναι το σήμα κατατεθέν της εποχής. Η ποικιλία τους σε σχέδια, γραμμές, μήκη και υφάσματα είναι μεγάλη κι έτσι θα ανακαλύψετε πολλά κομμάτια για τις βόλτες σας, για το γραφείο, αλλά και τις πιο formal εμφανίσεις σας.

Λευκά φορέματα: Tο must της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας-1

Επιλέγοντας το λευκό φόρεμα που κολακεύει τη σιλουέτα σας και ταιριάζει στο στιλ σας, μπορείτε να δημιουργήσετε κομψά και μοντέρνα looks για κάθε στιγμή της μέρας, μιας και το βασικό σας κομμάτι συνδυάζεται εύκολα με πολλά διαφορετικά παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ.

Ανακαλύψτε εδώ 14 λευκά φορέματα σε μοναδικά σχέδια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή