Αδικία και ταλαιπωρία

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να λοιπόν που η προνομιούχος πρώτη θέση των πλέι οφ θα κριθεί σε ενενήντα λεπτά. Οι προγραμματισμοί και οι κόποι μιας ολόκληρης περιόδου, ενός μαραθωνίου τριάντα αγωνιστικών, σβήστηκαν με μία… γομολάστιχα. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και με μία ισοπαλία ακόμα θα έχει το δικαίωμα να παίξει στην προκριματική φάση του Champion League και να βλέπει στο βάθος κάπου είκοσι εκατομμύρια ευρώ.

Είναι γνωστό πως άπαντες οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, παίκτες και προπονητές, είναι αντίθετοι σ’ αυτήν τη διαδικασία του «μίνι πρωταθλήματος των έξι αγωνιστικών». Πέρα από την εξάντληση που προκαλεί στους ποδοσφαιριστές, είναι και ψυχοφθόρος και ακόμα περισσότερο άδικη.

Αλλες φορές είχε ευνοηθεί ο Παναθηναϊκός, που κατόρθωσε να πάρει το εισιτήριο. Φέτος, αν θα το κλείσει ο ΠΑΟΚ, θα είναι ο μεγάλος ευνοημένος. Να θυμίσω πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης τερμάτισε την κανονική περίοδο με δέκα βαθμούς πίσω από τους «Πράσινους». Αν μπορέσει και πάρει έστω και τον έναν βαθμό στην Τούμπα, θα έχει φέρει τα πάνω-κάτω. Σίγουρα οι παίκτες, ο Στραματσόνι και η διοίκηση της ΠΑΕ θα νιώσουν την πίκρα την οποία είχαν αισθανθεί οι αντίπαλοί τους τις προηγούμενες χρονιές.

Γι’ αυτό ας βρουν, επιτέλους, έναν άλλον τρόπο για να έχει το συνδρομητικό κανάλι τα έσοδα που αποκομίζει από αυτήν τη διαδικασία και να δίνει το ποσοστό που αναλογεί στις ομάδες. Εξάλλου θα διαπίστωσαν όλοι πως ούτε οι φίλαθλοι ενδιαφέρονται γι’ αυτήν. Η παρουσία τους στις εξέδρες είναι η απόδειξη…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή