Πρόσωπα

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ενορχήστρωση και διασκευή του μουσικού της ΕΛΣ και μουσικολόγου Γιάννη Σαμπροβαλάκη (φωτ.) παρουσιάζεται στη Μετροπόλιταν Οπερα της Νέας Υόρκης το μπαλέτο του Νικολάι Ρίμσκι-Κόρσακοφ «Ο χρυσός πετεινός» από το American Ballet Theatre. H παραγωγή, σε χορογραφία του Alexei Ratmansky, παρουσιάζεται για πρώτη φορά από το ABT για οκτώ παραστάσεις από τις 6 έως τις 11 Ιουνίου 2016. Η επιλογή του Γιάννη Σαμπροβαλάκη επιβεβαιώνει τις τεράστιες δυνατότητες του εγχώριου καλλιτεχνικού δυναμικού.

(…) Περιοριστικά μέτρα επέβαλε δικαστήριο του Λος Αντζελες στον Τζόνι Ντεπ κατόπιν αιτήματος της συζύγου του Αμπερ Χερντ, η οποία τον κατηγορεί ότι την κακοποίησε και έχει ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Στα δικαστικά έγγραφα αναφέρεται ότι ο γνωστός ηθοποιός επιτέθηκε στην Χερντ το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο διαμέρισμά τους. Στη συνοδευτική φωτογραφία η νεαρή Χερντ έχει μια μεγάλη μελανιά στο πρόσωπό της, ενώ στο βάθος φαίνονται σπασμένα μπουκάλια και κορνίζες. Πάντως, μέσω των δικηγόρων του, ο Ντεπ υποστηρίζει ότι η σύζυγός του απλώς επιχειρεί να επωφεληθεί οικονομικά από το διαζύγιο.

(…) «Ιt’s Too Late To Stop Now… Volumes II, III, IV & DVD» είναι ο τίτλος της συλλογής με ακυκλοφόρητο live υλικό από την ιστορική περιοδεία του Βαν Μόρισον με την ενδεκαμελή Caledonia Soul Orchestra το 1973, που θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιουνίου από τη Feelgood Records. Το 1973 ο Βαν Μόρισον βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του και στις συναυλίες του παρουσίαζε τα τραγούδια του σε μια ιδιαίτερη εκδοχή, με τη συνοδεία της Caledonia Soul Orchestra. Με αυτήν τη συνεργασία, ο τραγουδοποιός έθεσε νέα standard για τις live εμφανίσεις, ενώ το άλμπουμ που ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της περιοδείας, το «It’s Too Late Τo Stop Now», έθεσε ψηλά τον πήχυ στις ηχογραφήσεις των συναυλιών.

(…) Oυρές για τη θηλυκή εκδοχή του Τζέιμς Μποντ. Μετά την Γκίλιαν Αντερσον και η Εμίλια Κλαρκ δήλωσε σε συνέντευξή της ότι θα ήθελε να είναι η Τζέιν Μποντ. «Εχω πολλά απραγματοποίητα όνειρα. Ενα απ’ αυτά είναι ο συγκεκριμένος ρόλος και χωρίς αμφιβολία το αγόρι μου θα ήθελα να είναι ο Λεονάρντο ντι Κάπριο», είπε η δημοφιλής ηθοποιός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή