Συνάντηση Θ. Δρίτσα με τη διοίκηση του ΟΛΘ

Συνάντηση Θ. Δρίτσα με τη διοίκηση του ΟΛΘ

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Χρήσιμη» χαρακτήρισε την συζήτηση που είχε με τη διοίκηση του ΟΛΘ το απόγευμα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ανταλλάχθηκαν απόψεις για θέματα αφορούν το λιμάνι, τις υποδομές, τις επενδύσεις, τα εργασιακά και γενικότερα τις λειτουργίες του λιμανιού.

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΟΛΘ -και κάθε μέλος του χωριστά- θέλει η εξέλιξη που αφορά την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Θεσσαλονίκης να αποτελέσει ένα πεδίο προβληματισμού για ολόκληρη την πόλη, για όλους τους παραγωγικούς φορείς, για τον οργανισμό, για τους εργαζομένους και εφόσον αποτελεί μια δέσμευση της χώρας, να προχωρήσει με κανόνες που θα εξασφαλίσουν το ευρύτερο συμφέρον από κάθε άποψη» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Θοδωρής Δρίτσας.

«Ήταν μια ανταλλαγή απόψεων πάρα πολύ χρήσιμη», είπε ο υπουργός, διευκρινίζοντας ότι η συνάντηση αυτή δεν στόχευε στο να ληφθούν αποφάσεις, αλλά στο να γίνει μια αναλυτική συζήτηση και μια αξιολόγηση των δεδομένων για το λιμάνι και πρόσθεσε: «Μπορέσαμε να θέσουμε στο διάλογο παραμέτρους, που η κάθε μια χωριστά έχουν τη σημασία τους».

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της διοίκησης και προεδρεύων του ΟΛΘ Κώστας Μέλλιος δήλωσε ότι θα πρέπει όλοι να εργαστούν «για το καλύτερο αποτέλεσμα» και να συνταχθεί και η πόλη και οι φορείς της πόλης στην προσπάθεια «να προστατευτούν δικαιώματα, να ανέβουν οι αξίες του λιμανιού και να γίνουν επενδύσεις που θα δώσουν προοπτική στην πόλη και στην περιοχή».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή