Ευχαριστίες Πούτιν προς τους Ελληνες

Ευχαριστίες Πούτιν προς τους Ελληνες

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευημερία και ευμάρεια στους Ελληνες εύχεται ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν, με ευχαριστήρια επιστολή που απέστειλε στην «Κ». Ο κ. Πούτιν δηλώνει «συγκινημένος», υπογραμμίζει την εταιρική σχέση μεταξύ των δύο χωρών και εκφράζει την πεποίθηση ότι αυτή θα ενισχυθεί περαιτέρω. Ολόκληρη η επιστολή του Ρώσου προέδρου έχει ως εξής:

«Ευχαριστώ εγκάρδια τους Ελληνες φίλους για τη φιλοξενία κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στην Ελληνική Δημοκρατία, που έλαβε χώρα στις 27 και στις 28 Μαΐου του τρέχοντος έτους. Είμαι ειλικρινά συγκινημένος με τη θερμότητα και την εγκαρδιότητα που η ρωσική αντιπροσωπεία αντιμετωπίστηκε στη χώρα σας.

Εκτιμώ ιδιαίτερα τα αποτελέσματα αυτής της επίσκεψης. Διεξήχθη σε κλίμα εμπιστοσύνης και το πρόγραμμά της ήταν εξαιρετικά πλούσιο. Οι συνομιλίες μας απέδειξαν ότι οι θέσεις της Ρωσίας και της Ελλάδας στα περισσότερα υπό συζήτηση θέματα είναι αρμονικές. Το πιο σημαντικό είναι ότι μιλάμε όχι μόνο ως εταίροι αλλά και ως παλιοί φίλοι. Σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό, αυτό οφείλεται στις αιώνιες παραδόσεις της πνευματικής και πολιτιστικής συγγένειας των λαών μας.

Η σημερινή συνεργασία της Ρωσίας και της Ελλάδας βασίζεται στον πραγματισμό και στην εμπιστοσύνη. Επαινούμε το υφιστάμενο επίπεδο εταιρικής σχέσης και συμμεριζόμαστε την πεποίθηση ότι το δυναμικό της ανάπτυξης των επιχειρηματικών και των ανθρωπιστικών μας σχέσεων δεν έχει καθόλου εξαντληθεί.

Είμαι βέβαιος ότι τα αποτελέσματα της πρόσφατης επίσκεψης θα δώσουν νέα ώθηση στην εμβάθυνση της αλληλοκατανόησης και της εμπιστοσύνης ανάμεσα στις χώρες μας και στους λαούς μας.

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους Ελληνες ευημερία και ευμάρεια».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή