Στο νοσοκομείο, με αναπνευστικό πρόβλημα, ο Μοχάμεντ Άλι

Στο νοσοκομείο, με αναπνευστικό πρόβλημα, ο Μοχάμεντ Άλι

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο θρύλος της πυγμαχίας Μοχάμεντ Άλι νοσηλεύεται με πρόβλημα του αναπνευστικού, είπε εκπρόσωπος της οικογένειας χθες.

Ο Μπομπ Γκανέλ είπε σε δήλωσή του ότι η κατάσταση του Άλι ήταν σχετικά καλή, και ότι η αναμονή του στο νοσοκομείο αναμένεται να είναι σύντομη.

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών Άλι, 74, υποφέρει από την αρρώστια Πάρκινσον εδώ και τρεις δεκαετίες. Ζει στο Φίνιξ της Αριζόνα. Είχε παρουσιάσει κάποια προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, όπως τον Δεκέμβριο του 2014, όταν νοσηλεύτηκε αρχικά για ελαφράς μορφής πνευμονία αλλά διαπιστώθηκε ότι είχει πολύ σοβαρή ουρολοίμωξη. Νοσηλεύτηκε για τον ίδιο λόγο και τον Ιανουάριο του 2015.

Τα τελευταία χρόνια δεν εμφανίζεται σε εκδηλώσεις. Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση ήταν τον Απρίλιο, σε μια διοργάνωση συγκέντρωσης πόρων για το κοινωφελές ίδρυμα Κέντρο Πάρκινσον Μοχάμεντ Άλι.

Το παρατσούκλι του είναι "Ο Καλύτερος". Αποσύρθηκε οριστικά το 1981 με 56 νίκες και 5 ήττες στο σύνολο της καριέρας του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή