Στεφανίδη και Παπαχρήστου έλαμψαν στο Γκαλά της Φιλοθέης

Στεφανίδη και Παπαχρήστου έλαμψαν στο Γκαλά της Φιλοθέης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντυπωσιακές επιδόσεις πέτυχαν οι Κατερίνα Στεφανίδη και Βούλα Παπαχρήστου στο Γκαλά της Φιλοθέης. Η αθλήτρια του επί κοντώ πέρασε πάνω από τα 4,86, επιτυγχάνοντας πανελλήνιο ρεκόρ ανοικτού στίβου και τη μέχρι τώρα καλύτερη επίδοση της χρονιάς σε όλο τον κόσμο. Τα 14,73 της Παπαχρήστου στο τριπλούν αποτελούν ατομικό της ρεκόρ, καλύτερη φετινή επίδοση στην Ευρώπη και τρίτη στον κόσμο.

Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεκίνησε την καριέρα της από τον σύλλογο της Φιλοθέης και υπήρξε η πρωταγωνίστρια της χθεσινής ημέρας. Χάρισε δύο κοντάρια στις μικρές αθλήτριες του σωματείου, μοίρασε δώρα στους θαυμαστές της και, φυσικά, εντυπωσίασε με τα άλματά της. Οταν πέρασε πάνω από τα 4,86, τοποθέτησε τον πήχη στα 5,00 και έδειξε ότι βρίσκεται κοντά και σε αυτό το ύψος. «Ηταν η δεύτερη φορά που δοκίμασα να περάσω στα 5,00 μ. και νομίζω ότι τα άλματα ήταν καλά. Εάν όλα πάνε βάσει προγραμματισμού, πιστεύω ότι και στο Ρίο θα βρεθώ στη διεκδίκηση μιας διάκρισης», τόνισε. Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση της Βούλας Παπαχρήστου. Βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ κατά ένα εκατοστό και θέλει να σταθεροποιηθεί στα μεγάλα άλματα. «Η χρονιά πάει καλά. Εχουμε πολλούς αγώνες και θέλω να σταθεροποιηθώ σε ένα καλό επίπεδο», υπογράμμισε. Στα 100 μ. εμπ., η Ελισάβετ Πεσιρίδου τερμάτισε σε 13.15 και έδειξε ότι βρίσκεται κοντά στο όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (13.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή