Ανδρέας Βγενόπουλος: «Ανθρακες ο θησαυρός»

Ανδρέας Βγενόπουλος: «Ανθρακες ο θησαυρός»

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενώπιον της 10ης ειδικής ανακρίτριας κατέθεσε ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος για σκέλος της υπόθεσης της Λαϊκής Τράπεζας, στο πλαίσιο δικαστικής συνδρομής των κυπριακών αρχών.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος υπέβαλε έγγραφη κατάθεση στη δικαστική λειτουργό και αποχώρησε. Κατά την εξοδο του, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, ανέφερε ότι η υπόθεση έχει κριθεί ήδη από την ελληνική Δικαιοσύνη, επαναλαμβάνοντας: «άνθρακες ο θησαυρός».

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας είπε: «Σε αντιθεση με όσα είχαν γραφτεί σε μερίδα Τύπου κλήθηκα να δώσω μια κατάθεση, όχι για καμιά σοβαρή υπόθεση, αλλά για το περιεχόμενο ενημερωτικών δελτίων της Λαϊκής Τράπεζας -συνδυασμό στοιχείων σε ενημερωτικά στοιχεία- του 2009 και του 2010. Η υπόθεση αυτή έχει ήδη κριθεί από την ελληνική Δικαιοσύνη και υπαρχει δεδικασμένο σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Για μια ακόμα φορά "ανθρακες ο θησαυρός"». Εχουμε ζητήσει υποθέσεις που είναι αρμοδιότητας της ελληνικής Δικαιοσυνης, να κριθούν εδώ. Μας φαινεται πολυ περίεργο ότι η Κύπρος θέλει να κάνει τις δικές της διαδικασίες αλλά συμπτωματικά πληροφορήθηκα ότι η υπόθεση έχει αρχειοθετηθεί στην Ελλάδα».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή