Φιλοξενία α λα Ritz Carlton

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πολυτελές στυλ της ήρθε να χαρίσει πριν από λίγους μήνες στη Βουδαπέστη η αλυσίδα ξενοδοχείων Ritz Carlton, ανακαινίζοντας το ιστορικό κτίριο του 1914 που στέγαζε το Le Méridien από το 2000.

Αν και το εσωτερικό του κτιρίου ακολουθεί πλέον σύγχρονη γραμμή, τα δύο νέα του εστιατόρια, των Λονδρέζων σχεδιαστών B3, έχουν καθαρά retro-chic αισθητική. Το Deak Street Kitchen, ντυμένο με δερμάτινα καθίσματα, έπιπλα από ξύλο καρυδιάς, βίντατζ ταπετσαρίες, χρυσές κορνίζες, νεο-ντεκό απλίκες και πατώματα από ξύλο, σερβίρει πιάτα από την τοπική κουζίνα.

Ακριβώς δίπλα, στο Kupola Lounge, οι σχεδιαστές εμπνεύστηκαν από τον εμβληματικό βιτρό τρούλο και τον μεγαλοπρεπή κρυστάλλινο πολυέλαιο, δημιουργώντας ένα χώρο αριστοκρατικό για τους συνδαιτυμόνες που επιθυμούν να πάρουν ένα σνακ με στυλ.

Τέλος, το κομψό και κοσμοπολίτικο μπαρ είναι πλαισιωμένο από δωρικού ρυθμού κίονες, σερβίρει πρωτότυπα κοκτέιλ και ποτά και ενδείκνυται για επαγγελματικές ή πριβέ συναντήσεις στην ουγγρική πρωτεύουσα.

www.ritzcarlton.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή