Τουριστική ιστοσελίδα από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τουριστική ιστοσελίδα από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη νέα ιστοσελίδα του για τον ελληνικό τουρισμό παρουσίασε χθες το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, παρουσία της αναπληρώτριας υπουργού Τουρισμού Ελενας Κουντουρά.

Ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ Μιχάλης Ψύλος αναφέρθηκε στους στόχους του Πρακτορείου για τη νέα ιστοσελίδα του τουρισμού (www.praktoreio-tourism.gr), η οποία κάνει την εμφάνισή της στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα. Πρόκειται για το δωδέκατο εγχείρημα του Πρακτορείου μέσα σε έναν χρόνο. Παράλληλα αποκάλυψε ότι μετά τη Θεσσαλονίκη το Πρακτορείο θα λειτουργήσει ραδιοφωνικό σταθμό και στην Αθήνα. Η κ. Κουντουρά, αφού επιδοκίμασε την προσπάθεια για τη δημιουργία της νέας ιστοσελίδας, εξέφρασε την αισιοδοξία της για την πορεία του ελληνικού τουρισμού κατά τη φετινή σεζόν. Επίσης, θετικές αναφορές για την ιστοσελίδα έκαναν ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Γιώργος Τσακίρης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γιάννης Ρέτσος, ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Αθηνών, Αττικής και Αργοσαρωνικού Αλέξανδρος Βασιλικός και ο πρόεδρος των τουριστικών πρακτόρων Λύσανδρος Τσιλίδης. Συντονιστής της ιστοσελίδας θα είναι ο κ. Κώστας Χαλκιαδάκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή