Μήνυμα ήττας έστειλαν οι Ενώσεις στη διοίκηση Γκιρτζίκη

Μήνυμα ήττας έστειλαν οι Ενώσεις στη διοίκηση Γκιρτζίκη

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μεγάλες απώλειες για την διοίκηση της ΕΠΟ που προμηνύουν ενδεχόμενη ήττα στις εκλογές του Οκτωβρίου εγκρίθηκε ο διοικητικός απολογισμός της χρονιάς 2015-16 με ψήφους 88 "ΝΑΙ" 82 "ΟΧΙ".

Αποτέλεσμα μεγαλύτερο απ' αυτό που περίμενε ακόμα και η αντιπολίτευση και που συνιστά ένα σαφές μήνημα ανατροπής της σημερινής διοίκησης της ΕΠΟ ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου.

Ουσιαστικά η διαφορά των δύο πλευρώ είναι μόλις δύο Ενώσεις. Πρέπει δε να επισημανθεί ότι η ΕΠΣ Άρτας που πρόσκεινται στην αντιπολίτεσυ δεν ψήφισε καταγγέλλοντας αποκλεισμό των εκπροσώπων της από τη διοίκηση Γκιρτζίκη, ενώ η ΕΠΣ Ηλείας παρότι είπε ότι δαφωνεί σε συγκεκριμένα πράγματα και δεν είπε απερίφραστα "ναι" μετρήθηκε ως ψήφος υπέρ της διοίκησης.

Μετά το τέλος της ψηφοφορίας οι υποστηριχτές του Γκιρτζίκη και ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΟ ήταν μουδιασμένοι και αμήχανοι ενώ στην πλευρά της τα χαμόγελα περίσσευαν.

Δείτε αναλυτικά πώς ψήφισε κάθε Ένωση, αλλά και οι ομάδες:

“Οχι” στον διοικητικό απολογισμό της διοίκησης Γκιρτζίκη ψήφισαν οι ΕΠΣ: Αθηνών, Αν.Αττικής, Αιτωλοακαρνανίας, Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Λάρισας, Φθιώτιδας, Δράμας, Ξάνθης, Πρέβεζας/Λευκάδας, Χανίων, Ηρακλείου, Κυκλάδων, Ζακύνθου, Σάμου, Λέσβου, Ηπείρου, Κιλκίς, Φλώρινας, Γρεβενών, Κοζάνης, Πέλλας.

Και οι ΠΑΕ: ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ξάνθη, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα.

“Ναι” στον διοικητικό απολογισμό της διοίκησης Γκιρτζίκη ψήφισαν οι Ενώσεις: Δυτ. Αττικής, Ευβοίας, Πειραιά, Δωδεκανήσου, Έβρου, Κεφαλονιάς/Ιθάκης, Χαλκιδικής, Λασιθίου, Ρεθύμνου, Αχαΐας, Κορινθίας, Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Λακωνίας, Κέρκυρας, Καβάλας, Θράκης, Ημαθίας, Πιερίας, Βοιωτίας, Καρδίτσας, Τρικάλων, Χίου, Ηλείας και Θεσπρωτίας.

Και οι ΠΑΕ: Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Βέροια, Λεβαδειακός, Καλλονή και Πανθρακικός.

“Σπασμένα” ψήφισαν οι: Ευρυτανία (2 ναι, 1 όχι), Φωκίδα (1 ναι, 2 όχι), Σέρρες (1 ναι, 2 όχι), Σάλας (1 ναι, 2 όχι) και η Football League (Παναιγιάλειος-Καλλιθέα ναι, Απόλλων Σμύρνης όχι). Επίσης από την Αργολίδα ψήφισαν δύο εκπρόσωποι (απουσίαζε ο πρόεδρος) κι αμφότεροι ψήφισαν όχι.

Δεν ψήφισαν η Άρτα και η Καστοριά (δεν τους δόθηκε δικαίωμα ψήφου), ενώ απουσίαζαν τέσσερις ΠΑΕ: ο Πανιώνιος, ο Ηρακλής, ο Αστέρας Τρίπολης κι ο Πλατανιάς.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τ' αποτελέσματα των ψηφοφοριών:

Στη Γενική Συνέλευση εγκρίθηκε ο διοικητικός απολογισμός  της περιόδου 1.6.2015 έως και 31.5.2016 με ψήφους 88 ναι και 82 όχι, ο οικονομικός απολογισμός της περιόδου 1.1.2015 έως και 31.12.2015 με ψήφους 105 ναι, 61 «παρών» και 1 λευκό και ο προϋπολογισμός της περιόδου από 1.1.2017 έως και 31.12.2017, με ψήφους 101 ναι και 43 «παρών».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή