5άστερο το νέο Seat Ateca στο Euro NCAP

5άστερο το νέο Seat Ateca στο Euro NCAP

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Το νέο Seat Ateca απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία στα πλαίσια του προγράμματος των πρόσφατων δοκιμών του Euro NCAP. Το πρώτο SUV στην ιστορία της μάρκας αξιολογήθηκε με 5 αστέρια αποδεικνύοντας πλήρως το υψηλό επίπεδο ασφάλειας που το διακρίνει. Το Ateca έλαβε εξαιρετική κατάταξη σε κάθε μία από τις επιμέρους κατηγορίες που περιλαμβάνονται στις δοκιμές του Euro NCAP, με ιδιαίτερη έμφαση σε αυτές της ασφάλειας ενηλίκων επιβατών και προστασίας παιδιών καθώς και σε αυτές της προστασίας πεζών και συστημάτων υποστήριξης του οδηγού. 

 

Η αναγνώριση αυτή έρχεται λίγο πριν την προγραμματισμένη έναρξη πωλήσεων του Ateca στις μεγάλες Ευρωπαϊκές αγορές. Το Ateca είναι το πρώτο μοντέλο της μελλοντικής, επιθετικής, προϊοντικής πολιτικής της Seat που σταδιακά θα ολοκληρωθεί  εντός των επόμενων 18 μηνών, με τέσσερα συνολικά νέα μοντέλα που περιλαμβάνουν και ένα ακόμα μικρότερο crossover στα τέλη του 2017. Σημειώνουμε ότι ο ανεξάρτητος οργανισμός δοκιμών πρόσκρουσης Euro NCAP έχει αυξήσει τον αριθμό των δοκιμών που τα οχήματα πρέπει να εκτελούν κατά τις δοκιμές και έχει θέσει αυστηρότερα πρότυπα για την αξιολόγηση των νέων μοντέλων. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή