Ρίο, μια ντουζίνα (ελληνικές) ελπίδες

Ρίο, μια ντουζίνα (ελληνικές) ελπίδες

11' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την κλεψύδρα στο ολυμπιακό ρολόι του Ρίο να μετράει αντίστροφα για την έναρξη των Αγώνων της Βραζιλίας, η χώρα μας θα ταξιδέψει στη χώρα της σάμπα με μικρότερη, σε σχέση με το παρελθόν, αποστολή αλλά με περισσότερες ελπίδες για διακρίσεις. Στη διοργάνωση του Λονδίνου, μόνο ο Ηλίας Ηλιάδης (τζούντο) και οι Τσιάβου – Γιαζιτζίδου (κωπηλασία) επέστρεψαν με χάλκινα μετάλλια. Φέτος, όμως, οι επιδόσεις των αθλητών μας γεννούν ελπίδες ότι στο Ρίο ο αριθμός των Ελλήνων που θα ανεβούν στο βάθρο θα είναι, τουλάχιστον, διπλάσιος.

Μέχρι τώρα, 86 αθλητές και αθλήτριές μας έχουν εξασφαλίσει το πολυπόθητο «εισιτήριο» της συμμετοχής. Ανοιχτές ακόμα υπάρχουν προκρίσεις σε στίβο, κολύμβηση, μπάσκετ, μπιτς βόλεϊ και πυγμαχία, οπότε η ελληνική αποστολή ενδέχεται να φτάσει σε τριψήφιο αριθμό. Επιλέξαμε μια δωδεκάδα που διαθέτουν τις δυνατότητες, βάσει επιδόσεων, να βρεθούν ανάμεσα στους διακριθέντες. Βέβαια, οι αστάθμητοι παράγοντες είναι πολλοί και ενδέχεται να δούμε ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου και εκπροσώπους μας που φέρουν τον τίτλο του αουτσάιντερ. Οπως και να έχει, αυτές τις δύσκολες εποχές, όπου οι πρωταθλητές μας προπονούνται σε αντίξοες, σε σχέση με τους αντιπάλους τους, συνθήκες, κάθε ευχάριστη έκπληξη είναι πάντα καλοδεχούμενη.

 

Λευτέρης Πετρούνιας (ενόργανη γυμναστική)

Τον έχουν αποκαλέσει «ο Μίδας των κρίκων», και δεν έχουν άδικο. Ο Λευτέρης Πετρούνιας, από το 2015, σε όποια διοργάνωση πάρει μέρος, συλλέγει χρυσάφι. Στο Ρίο τον θεωρούν φαβορί για ακόμη μία πρωτιά. Οι προβλέψεις και οι ελπίδες κάποιες φορές φέρνουν άγχος, αλλά ο 26χρονος πρωταθλητής της ενόργανης έχει βρει τον τρόπο να το αντιμετωπίσει.

«Προσπαθώ να το μετατρέψω σε… δημιουργικό άγχος. Η προετοιμασία κυλάει όπως πρέπει και πιστεύω ότι στο Ρίο θα βρεθώ στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση της καριέρας μου. Εχω δει το χώρο όπου θα αγωνιστώ, και αυτό μου δίνει μια επιπλέον σιγουριά», τόνισε. Οι Βραζιλιάνοι στους κρίκους διαθέτουν έναν από τους καλύτερους αθλητές στον κόσμο. Ο Αρθούρ Ζανέτι έχει κατακτήσει χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, έχει την ίδια ηλικία με τον Λευτέρη και οι άνθρωποι της ενόργανης πιστεύουν ότι το χρυσό μετάλλιο θα καταλήξει σε κάποιον από τους δύο. Ο Ελληνας πρωταθλητής, όμως, θεωρεί ότι ο βασικός αντίπαλός του είναι άλλος: «Αντίπαλος είναι ο εαυτός μου. Εάν εγώ εκτελέσω σωστά το πρόγραμμα, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα», μας είπε.

Σπύρος Γιαννιώτης (10 χλμ. μαραθώνια κολύμβηση)

Εκατοντάδες χιλιόμετρα και χιλιάδες πλακάκια έχει μετρήσει ο Σπύρος Γιαννιώτης από την ηλικία των πέντε ετών, όταν η μητέρα του τον πήγε πρώτη φορά στο κολυμβητήριο της Κέρκυρας. Η «χρυσή» διαδρομή από το νησί των Φαιάκων θα έχει τερματίσει στη Βραζιλία, σε μια μουντή θάλασσα, που δεν έχει καμία σχέση με τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου.

Τριάντα ένα χρόνια σε πισίνες και ανοικτή θάλασσα. Η τροπαιοθήκη του, γεμάτη από διακρίσεις. Πριν από λίγες ημέρες, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, έπεσαν οι… τίτλοι τέλους σε ό,τι αφορά την πισίνα. Εκεί συνέλεξε το 32ο χρυσό μετάλλιο, ενώ, όταν βγήκε από την πισίνα, το χειροκρότημα των θεατών κράτησε, σχεδόν, πέντε λεπτά. Οι φίλαθλοι στη Βραζιλία ίσως να μη γνωρίζουν το μέγεθος του αθλητή που θα κρεμάσει το σκουφάκι του στη χώρα της σάμπα. Ο ίδιος, από την πλευρά του, θα προσπαθήσει να κάνει αισθητή την παρουσία του στα 10.000 μ. ανοικτού νερού. Θα είναι η 5η παρουσία του σε Ολυμπιακούς Αγώνες και, στην τελευταία του εμφάνιση, θέλει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την τέταρτη θέση που κατέκτησε στο Λονδίνο.

Κέλλυ Αραούζου (10 χλμ. μαραθώνια κολύμβηση)

Νιώθει το νερό… φυσικό περιβάλλον. Η Κέλλυ Αραούζου γεννήθηκε στο Χαϊδάρι και στο κολυμβητήριο της περιοχής, χάρη στους γονείς της, μυήθηκε στο άθλημα της κολύμβησης. Οι διακρίσεις ήρθαν γρήγορα στην πισίνα, αλλά η συνάντησή της με τον Νίκο Γέμελο άλλαξε τη ζωή της. Η πρωταθλήτρια είχε πάντα μια «αδυναμία» στις μεγάλες αποστάσεις και ο έμπειρος προπονητής αναγνώρισε το ταλέντο της. Το 2009 άρχισε να ασχολείται με τα αγωνίσματα του ανοικτού νερού και την ίδια χρονιά κατέκτησε μετάλλια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων. Ακολούθησαν πολλά μετάλλια σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο και, όταν τη ρωτάει κάποιος για τους στόχους της στο Ρίο, η απάντησή της είναι χαρακτηριστική: «Μετά τις 15 Αυγούστου θέλω το όνομά μου να βρίσκεται στη λίστα των Ελλήνων Ολυμπιονικών».

Το αγώνισμά της θεωρείται ιδιαίτερα επίπονο, αλλά χαρακτηριστικό γνώρισμα της 25χρονης είναι το πείσμα της. Το κορίτσι με το γλυκό χαμόγελο δείχνει να μεταμορφώνεται όταν μπαίνει στο νερό. Εκεί βγαίνει στην επιφάνεια ο μαχητικός χαρακτήρας της και διεκδικεί με πάθος τη νίκη. Αυτό αναμένεται να κάνει και στο Ρίο, καθώς από τη Βραζιλία θέλει να επιστρέψει Ολυμπιονίκης.

Κώστας Φιλιππίδης (άλμα επί κοντώ)

Από την ενόργανη γυμναστική στο επί κοντώ και από τις γειτονιές της Κυψέλης στην κορυφή του κόσμου. Ο Κώστας Φιλιππίδης έχει γνωρίσει και το ζενίθ αλλά και το ναδίρ. Εχει μάθει να πέφτει και να σηκώνεται. Στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, στην πρώτη του συμμετοχή στη διοργάνωση, πλασαρίστηκε στην έβδομη θέση. Τέσσερα χρόνια μετά, έχει στην κατοχή του χρυσό μετάλλιο από παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, διακρίσεις σε κορυφαία μίτινγκ, θεωρείται υπολογίσιμος αντίπαλος και διαθέτει εμπειρία για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

«Στόχος είναι πάντα το μετάλλιο. Δεν μπορώ όμως να πω τίποτα περισσότερο γιατί το επίπεδο στο αγώνισμα είναι υψηλό και μπορεί να δούμε πολλά πράγματα. Εχω μάθει να διαχειρίζομαι το άγχος, καθώς κάνω περισσότερους από 30 αγώνες κάθε χρονιά», μας είπε ο 30χρονος αθλητής.

Ο αθλητισμός δεν αποτελεί μοναδική προτεραιότητα στη ζωή του επικοντιστή μας. Η επιστροφή από το Ρίο θα σημάνει και την επιστροφή στα θρανία, καθώς ο απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της ΑΣΟΕΕ με μεταπτυχιακές σπουδές στο Master in Service Managmanet (MSM) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών θα ξεκινήσει το διδακτορικό του.

Κατερίνα Στεφανίδη (άλμα επί κοντώ)

Πρωταθλητισμό στις σπουδές και στα στάδια κάνει η Κατερίνα Στεφανίδη. Η 26χρονη πρωταθλήτρια του επί κοντώ, με μεταπτυχιακό στη νευροψυχολογία, αυτή τη χρονιά έχει δώσει προτεραιότητα στον αθλητισμό, και τα αποτελέσματα τη δικαιώνουν. Θα ταξιδέψει στο Ρίο έχοντας περάσει πάνω από ύψη που την τοποθετούν ανάμεσα στις κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου όλων των εποχών.

Μεθοδική, προχωράει σιγά-σιγά και βάζει τον ένα στόχο μετά τον άλλο. Στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα ξαναπέρασε πάνω από τα 4,80 και «φλέρταρε» με τα 5,00 μέτρα. Οι προσπάθειες έδειξαν ότι βρίσκεται πολύ κοντά για να «πετάξει» πάνω και από αυτό το ύψος. «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες μού φαίνονται ακόμα πολύ μακριά», μας είπε χαμογελώντας και πρόσθεσε: «Στόχος μου είναι να είμαι υγιής μέχρι τότε και να βγει η προετοιμασία. Ξέρω ότι, εάν όλα πάνε όπως σχεδιάζουμε, τον Αύγουστο θα βρίσκομαι σε πολύ ανταγωνιστικά επίπεδα».

Από την πρωτιά στο παγκόσμιο νέων του 2005 και τα 4,30 μ. έχουν περάσει 11 χρόνια. Η Κατερίνα Στεφανίδη πρόσθεσε στη συλλογή της μετάλλια από παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και στο Ρίο, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγο και προπονητή της Μίτσελ Κριέρ, θα διεκδικήσει στους βραζιλιάνικους αιθέρες την πιο σπουδαία διάκρισή της.

Νικόλ Κυριακοπούλου (άλμα επί κοντώ)

Με όπλα την εμπειρία και τις καλές επιδόσεις, η Νικόλ Κυριακοπούλου θα ταξιδέψει στη Βραζιλία αποφασισμένη να βρεθεί στους αιθέρες των ονείρων της. Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια του 2015 θα αγωνιστεί τρίτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες και θέλει να διεκδικήσει το μετάλλιο που λείπει από τη συλλογή της.

«Η διοργάνωση του Ρίο αποτελεί το στόχο της χρονιάς. Σε σχέση με το παρελθόν, διαθέτω περισσότερη εμπειρία, έχω δει τις βασικές αντιπάλους μου σε πολλούς αγώνες και είμαι έτοιμη», μας είπε.

Το πρώτο άθλημα της 30χρονης αθλήτριας του επί κοντώ ήταν η ενόργανη. Η γυμναστική τη βοήθησε στο θέμα της πειθαρχίας αλλά και στο σωματότυπο. Συνέχισε στον κλασικό αθλητισμό και στα 16 ανακάλυψε το αγώνισμα που θα την οδηγούσε στην κορυφή της πυραμίδας του παγκόσμιου αθλητισμού. Σε όλη της την καριέρα προχωράει με προσεκτικά βήματα και μεγάλα άλματα. Το ίδιο θέλει να κάνει και στη Βραζιλία: «Θα είναι, ίσως, η πιο δύσκολη διοργάνωση. Το επίπεδο έχει ανεβεί. Πιστεύω ότι ο προκριματικός θα είναι δυσκολότερος, οπότε πρώτο μου στόχο αποτελεί η πρόκριση στον τελικό. Οι φίλοι του επί κοντώ θα παρακολουθήσουν ένα συναρπαστικό -και δύσκολο για εμάς τις αθλήτριες- αγώνα. Αυτή όμως είναι η ομορφιά του αγωνίσματος».

Βύρωνας Κοκκαλάνης (ιστιοσανίδα κατηγορία RS:Χ)

Τα κύματα του κόλπου Γκουαναμπάρα θα προσπαθήσει να δαμάσει ο Βύρων Κοκκαλάνης για να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο, που δεν είναι άλλο από μια ολυμπιακή διάκριση. Ο πρωταθλητής των RSX αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Βραζιλία για να πραγματοποιήσει το τελευταίο μέρος της προετοιμασίας του. «Η καλή προετοιμασία παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο. Οταν ξέρω ότι έχω προετοιμαστεί καλά, βρίσκομαι και σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Υπάρχει καλύτερη αυτοπεποίθηση. Για μένα τα πάντα είναι η προετοιμασία. Τα νερά του κόλπου τα γνωρίζω καλά. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο στίβο, με πολλά ρεύματα και κάποιες φορές έχει μεγάλα κύματα», μας είπε ο πρωταθλητής μας.

Ο 30χρονος ιστιοπλόος άρχισε σερφ σε ηλικία 12 ετών. Δεκαοκτώ χρόνια μετά, στη συλλογή του υπάρχουν μετάλλια από παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους αθλητές της κατηγορίας στον κόσμο και φαβορί για μια διάκριση. Για τον Βύρωνα Κοκκαλάνη θα είναι η δεύτερη συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Στο Λονδίνο είχε έρθει έκτος. «Στη Βραζιλία θα αγωνιστώ με καθαρό μυαλό και περισσότερη εμπειρία», τόνισε.

Σοφία Ασουμανάκη – Κατερίνα Νικολαΐδου (κωπηλασία κατηγορία διπλό σκιφ)

Μια έμπειρη με πολλές διακρίσεις αθλήτρια και μια νεαρή κωπηλάτρια ένωσαν πριν από ενάμιση χρόνο τις δυνάμεις τους με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η 23χρονη Κατερίνα Νικολαΐδου από το μονό σκιφ ελαφρών βαρών και τα μετάλλια σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πέρασε στο διπλό, όπου το 2015, μαζί με τη Σοφία Ασουμανάκη, έκαναν την έκπληξη και κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Σήμερα θεωρούνται φαβορί για μια διάκριση στο Ρίο, αλλά οι ίδιες δεν το αντιμετωπίζουν έτσι και ίσως εκεί να κρύβεται το «μυστικό» της μέχρι τώρα επιτυχίας τους.

«Πηγαίνουμε για την απόλαυση. Οταν εκπροσωπείς σε μια μεγάλη διοργάνωση τη χώρα σου, θέλεις να πετύχεις το καλύτερο. Το πρώτο βήμα θα είναι η πρόκριση στον τελικό. Με βάση την προϊστορία μας, έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας», μας λέει χαμογελώντας η Κατερίνα, κόρη του παλαιού πρωταθλητή Γιάννη Νικολαΐδη.

Η 19χρονη Σοφία Ασουμανάκη ασχολείται μόλις δύο χρόνια με την κωπηλασία. Σε λίγες εβδομάδες θα εκπληρώσει και το όνειρο κάθε αθλητή, τη συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες: «Νιώθω ανυπομονησία. Στη Βραζιλία, ο στίβος είναι εκπληκτικός. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Παύλος Καγιαλής – Παναγιώτης Μάντης (ιστιοπλοΐα κατηγορία 470)

Διά πυρός και σιδήρου έχουν περάσει οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής μέχρι να φτάσουν στην πρώτη τους συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Αγωνίζονται ως ζευγάρι στα 470 από το 2008 και τα τελευταία χρόνια θεωρούνται ένα από τα καλύτερα πληρώματα στον κόσμο. Το 2012 είχαν κατακτήσει, για λογαριασμό της Ελλάδας, την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς, αλλά, εξαιτίας κανονισμών της ομοσπονδίας, το «εισιτήριο» κρίθηκε σε εσωτερικούς αγώνες, όπου έχασαν στις λεπτομέρειες και δεν ταξίδεψαν στο Λονδίνο. Οι ίδιοι, παρά τις αντιξοότητες, δεν το έβαλαν κάτω. Συνέχισαν άλλα τέσσερα χρόνια, παρέμειναν στην κορυφή και τώρα θα βρεθούν πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Εχουμε δουλέψει εντατικά με συνέχεια και συνέπεια. Τόσα χρόνια, δοκιμαστήκαμε στις πλέον ανταγωνιστικές συνθήκες. Αυτού του είδους η σκληρή δουλειά αποτελεί μονόδρομο όταν έχεις υψηλούς στόχους, και για εμάς ο στόχος είναι μόνο ένας: να ανεβούμε στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων», μας είπε ο 35χρονος Τάκης Μάντης και ο 32χρονος Παύλος Καγιαλής συμπλήρωσε: «Αυτές τις ημέρες βρισκόμαστε στη Βραζιλία για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας μας. Δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για λάθη ούτε για ξεκούραση. Ο αγωνιστικός στίβος είναι δύσκολος και θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Οι ιστιοδρομίες προβλέπονται ανταγωνιστικές και τη μία ημέρα μπορεί να βρίσκεσαι στην κορυφή και την άλλη μακριά από αυτήν».

Άννα Κορακάκη (αεροβόλο πιστόλι)

Με την ανυπομονησία που ταιριάζει στην ηλικία της και με τη σοβαρότητα που προκύπτει από τη «χρυσή» πορεία της στο χώρο της σκοποβολής, η Αννα Κορακάκη περιμένει να αγωνιστεί στο Ρίο. Η 20χρονη κόρη του παλαιού πρωταθλητή μας, Τάσου, ασχολείται με τη σκοποβολή από 12 ετών και στα 14 ήταν ήδη μέλος της εθνικής ομάδας. Με παγκόσμια και ευρωπαϊκά μετάλλια και ρεκόρ στο αεροβόλο πιστόλι, σίγουρη για τον εαυτό της, ποντάρει στις επιτυχίες της και στον παράγοντα «ηλικία». «Νιώθω χαρά, υπερηφάνεια και ενθουσιασμό που θα πάρω μέρος στους Ολυμπιακούς. Δεν υπάρχει καθόλου πίεση ή άγχος. Είμαι μικρή. Ακόμα και εάν δεν πάω καλά, θα έχω κι άλλες ευκαιρίες στο μέλλον», μας είπε.

Στο αεροβόλο πιστόλι, ο μέσος όρος ηλικίας είναι τα 30. Η μεγαλύτερη αντίπαλος της πρωταθλήτριας από τη Δράμα στο Ρίο αγγίζει τα 47, ενώ μόνο μία είναι μικρότερη. Οι διακρίσεις της Αννας δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες, η ίδια όμως είναι ξεκάθαρη: «Θέλω να το ευχαριστηθώ. Στην προπόνηση κυλούν όλα καλά. Εχω δει το χώρο όπου θα αγωνιστώ και ανυπομονώ να ζήσω τη στιγμή».

Γιάννης Μιτάκης (ιστιοπλοΐα κατηγορία Φινν)

Με πατέρα πρωταθλητή ιστιοπλοΐας, το μέλλον του Γιάννη Μιτάκη στον αθλητισμό ήταν προδιαγεγραμμένο. Σε ηλικία έξι ετών έγινε «καπετάνιος» στα όπτιμιστ και τον Αύγουστο, 21 χρόνια μετά, θα πάρει μέρος για δεύτερη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα των Φινν, ο ιστιοπλόος πλασαρίστηκε ανάμεσα στους οκτώ καλύτερους του κόσμου, μια επιτυχία που θέλει να την επαναλάβει στη Βραζιλία. «Στο Λονδίνο το όνειρό μου ήταν η συμμετοχή. Στο Ρίο θα διεκδικήσω τη διάκριση. Η εμπειρία παίζει μεγάλο ρόλο. Τα νερά του Ρίο είναι δύσκολα και χρειάζεται υπομονή για να μη σε ξεγελάσουν», τόνισε. Η ιστιοπλοΐα είναι ιδιαίτερο άθλημα και τα 10 κορυφαία πληρώματα του κόσμου είναι υποψήφια για την πρώτη αλλά και τη δέκατη θέση. «Ολα μπορεί να κριθούν σε μια κούρσα. Στόχος μου είναι το μετάλλιο. Τα τελευταία χρόνια έχω δουλέψει πολύ, γι’ αυτό και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να το πετύχω. Ο αγώνας θα είναι πολύ ανταγωνιστικός και όλοι θα έχουμε τον ίδιο στόχο», μας είπε.

Bλάσης Μάρας (ενόργανη γυμναστική)

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο αποτελούν για τον Βλάση Μάρα, ίσως, την τελευταία του ευκαιρία για να προσθέσει στη συλλογή του το μοναδικό μετάλλιο που δεν έχει. Ο κορυφαίος αθλητής του μονόζυγου έχει προσβληθεί από… ολυμπιακή κατάρα. Το 2004 εκτέλεσε ένα από τα καλύτερα προγράμματα, αλλά οι κριτές είχαν διαφορετική άποψη.

Από τότε, ενώ πρωταγωνιστεί σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στις ολυμπιακές διοργανώσεις η μπάρα δείχνει να του «καίει» τα χέρια. Στο Ρίο θα πάρει μέρος για 4η φορά σε Ολυμπιακούς και θα προσπαθήσει να κλείσει την «κατάρα» στο χρονοντούλαπο.

«Θα παρουσιάσω ένα πρόγραμμα, από τα καλύτερα σε αρχική αξία. Θα διεκδικήσω την πρόκριση στον τελικό και ύστερα μία από τις τρεις πρώτες θέσεις. Αυτές τις ημέρες δουλεύω τις λεπτομέρειες», δήλωσε στην «Κ» ο 33χρονος.

Ο Βλάσης Μάρας γνωρίζει το γυμναστήριο όπου θα γίνουν οι αγώνες, και αυτό του δίνει σιγουριά: «Ξέρω το χώρο, είμαι έμπειρος, πιστεύω ότι από πλευράς διοργάνωσης δεν θα είναι η καλύτερη, αλλά εγώ θα πάω για να κάνω τη δουλειά μου».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή