Σύντομα (29/06/16)

3' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο κατάστημα Jumbo στη Σερβία άνοιξε το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 από τον όμιλο Vero της οικογένειας Βερόπουλου, που έχει την αποκλειστική δικαιόχρηση του Jumbo για τις αγορές της ΠΓΔΜ και της Σερβίας. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ήδη από το στάδιο της προετοιμασίας «είχε εκδηλωθεί μεγάλο ενδιαφέρον για την έλευση του Jumbo, καθώς οι καταναλωτές παρακολουθούσαν την εξέλιξη των εργασιών για το πρώτο κατάστημα Jumbo στη χώρα τους, σε κτίριο που βρίσκεται σε κομβικό σημείο της πόλης του Βελιγραδίου και στεγάζει ήδη κατάστημα Super Vero». Στα επίσημα εγκαίνια παρέστησαν η γ.γ. του υπουργείου Εμπορίου Σερβίας, η γ.γ. της ελληνικής πρεσβείας στο Βελιγράδι και συνεργάτες του Super Vero. Εν τω μεταξύ, η απορροφώσα θυγατρική Τανοσιριάν έχει ελεγχθεί φορολογικά, βάσει των Ν. 3697/08 & Ν.3888/10, μέχρι και τη χρήση 2009 περί περαιώσεων, αναφέρει σε χθεσινή της ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο η εισηγμένη Jumbo αναφορικά με τη συγχώνευση με απορρόφηση της Τανοσιριάν.

Πιστοποίηση από  Εurocert για κονσερβοποιία Kyknos

Η εταιρεία Κyknos πιστοποιήθηκε από την Εurocert με βάση το «Πρότυπο Απαιτήσεων», που αξιολογεί και αποδίδει στις εταιρείες-μέλη το σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ». Η ιστορική κονσερβοποιία εντάχθηκε έτσι στην «κοινότητα» ανεξάρτητων παραγωγικών επιχειρήσεων, ελληνικής ιδιοκτησίας, που αποσκοπεί στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Κyknos, η πρώτη κονσερβοποιία στην Ελλάδα και μια από τις παλιότερες στην Ευρώπη, παραμένει διαχρονικά πρωτοποριακή και προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας. Εδώ και πάνω από εκατό χρόνια, η παραγωγή ασφαλών προϊόντων, η ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, η αίσθηση εταιρικής ευθύνης και η καινοτομία αποτελούν σταθερές αξίες για την εταιρεία. Τα προϊόντα της Κyknos άλλωστε αναγνωρίζονται εντός κι εκτός Ελλάδας, έχοντας κερδίσει διεθνείς διακρίσεις ποιότητας και καινοτομίας. Αξίζει να αναφερθεί ότι η πιστοποίηση της εταιρείας Κyknos αφορά επίσης ποιοτικά κριτήρια που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των εργαζομένων και των παραγόμενων προϊόντων.

Στην Κω θα πραγματοποιηθεί από σήμερα έως τις 2 Ιουλίου workshop από τον γερμανικό τουριστικό εκδοτικό οργανισμό FVW. Η εκδήλωση που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον ΕΟΤ και την Ενωση Ξενοδόχων Κω έχει τεθεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού. Στην κεντρική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Ιουλίου στο Συνεδριακό Κέντρο Κυπριώτη, μεταξύ άλλων θα συμμετέχουν στελέχη από σημαντικούς τουριστικούς οργανισμούς της Γερμανίας, όπως είναι οι Tui, όμιλος Thomas Cook, Alltours, όμιλος FTI και Vtours. Με αφορμή τη διοργάνωση της εκδήλωσης, η Ενωση Ξενοδόχων Κω έχει προγραμματίσει την πραγματοποίηση συναντήσεων μεταξύ ιδιοκτητών ξενοδοχείων της Κω και εκπροσώπων των τουριστικών οργανισμών.

Μεταξύ των 50 καλύτερων all inclusive

To Creta Maris Beach Resort με έδρα τη Χερσόνησο Κρήτης αναδείχθηκε ένα από τα 50 καλύτερα all inclusive ξενοδοχεία του κόσμου για το 2016 από την ταξιδιωτική εταιρεία Hotels.com. To εν λόγω βραβείο απονέμεται από τη Hotels.com, θυγατρική εταιρεία της Expedia.Inc, σε 50 ξενοδοχειακά καταλύματα παγκοσμίως, τα οποία καταφέρνουν να συγκεντρώνουν διαρκώς εξαιρετικές κριτικές από τους επισκέπτες τους. Το Creta Maris Beach Resort, δυναμικότητας 680 δωματίων, σουιτών και μπανγκαλόους, κέρδισε μία θέση στη λίστα των 50 ξενοδοχειακών καταλυμάτων, έχοντας συγκεντρώνει 4,6 βαθμούς με άριστα το 5.

Μέρισμα 0,07 ευρώ/μετοχή θα διανείμει η Inform Λύκος

H Inform Λύκος ανακοίνωσε ότι η τακτική γενική συνέλευση της 24ης Ιουνίου 2016 αποφάσισε τη διανομή μερίσματος 0,07 ευρώ ανά μετοχή για την εταιρική χρήση 2015. Το μέρισμα για τη χρήση 2015 ανέρχεται σε 1.440.486,18 ευρώ προ της παρακράτησης φόρου, αντιστοιχεί σε 0,07 ευρώ ανά μετοχή και υπόκειται σε παρακράτηση 10% σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4110/2013, ήτοι 0,07 ευρώ ανά μετοχή. Κατά συνέπεια, οι μέτοχοι θα λάβουν καθαρό μέρισμα μετά την ανωτέρω αναφερόμενη παρακράτηση 0,063 ευρώ ανά μετοχή. Δικαιούχοι είναι οι μέτοχοι της εταιρείας που είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του συστήματος άυλων τίτλων την 6η Ιουλίου 2016. Ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος στη λήψη μερίσματος έχει οριστεί η 5η Ιουλίου 2016 και ως ημερομηνία έναρξης καταβολής του μερίσματος ορίζεται η 12η Ιουλίου 2016.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή