Σύλληψη διεμφυλικών Βραζιλιάνων για απόπειρα εισαγωγής κοκαΐνης

Σύλληψη διεμφυλικών Βραζιλιάνων για απόπειρα εισαγωγής κοκαΐνης

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο διεμφυλικές Βραζιλιάνες 22 και 30 ετών, που αποπειράθηκαν να εισάγουν στην Ελλάδα κοκαΐνη κρυμμένη μέσα στο στομάχι τους συνελήφθησαν την Κυριακή στο «Ελ. Βενιζέλος».

Εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών κατά την άφιξή τους στην Αθήνα από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Ταξίδευαν στην ίδια πτήση της Qatar Airways από τη Βραζιλία στην Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό την Ντόχα.

Σύμφωνα με αρμόδιους αξιωματικούς στρατολογήθηκαν από μέλη της νιγηριανής μαφίας που ελέγχει την από αέρως διακίνηση κοκαϊνης από τη Λατινική Αμερική  στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Η 22χρονη διαπιστώθηκε ότι μετέφερε συνολική ποσότητα κοκαϊνης 882 γραμμαρίων μέσα σε 78 αυτοσχέδιες ωοειδείς συσκευασίες. Η 30χρονη αντίστοιχα μετέφερε 829 γραμμάριας κόκας μέσα σε 47 αυτοσχέδιες συσκευασίες.

Και οι δύο οδηγήθηκαν σε νοσοκομείο όπου κατόπιν της σχετικής διαδικασίας απέβαλαν τα ναρκωτικά. Στην κατοχή τους βρέθηκαν επίσης κινητά τηλέφωνα και δολάρια ΗΠΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή