Σεσημασμένοι οι δράστες της συμπλοκής στους Αμπελόκηπους

Σεσημασμένοι οι δράστες της συμπλοκής στους Αμπελόκηπους

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σεσημασμένοι είναι οι δράστες της ένοπλης συμπλοκής που σημειώθηκε μετά από ληστεία σε σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στους Αμπελόκηπους, στην οδό Πανόρμου 71 λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας.

Οι δύο από τους δράστες είναι σεσημασμένοι για κλοπές, ληστείες και ναρκωτικά. Ο τρίτος δράστης που συνελήφθη επι τόπου μαζί με τους άλλους δύο στη διάρκεια της καταδίωξης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στο στομάχι και δηλώνει Παλαιστίνιος.

Σημειώνεται ότι οι τρεις δράστες λήστεψαν το κατάστημα αφαιρώντας τις εισπράξεις από τα ταμεία. Κατά την αποχώρησή τους επιβιβάστηκαν σε ταξί και κινήθηκαν με κατεύθυνση προς την οδό Σεβαστουπόλεως. Στην συμβολή με την οδό Σλήμαν εγκλωβίστηκαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έκαναν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Οι δύο από τους δράστες απείλησαν τους αστυνομικούς με όπλα ενώ ο τρίτος δέχτηκε πυρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και συνελήφθη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή