V Spot: Έξυπνα και μοντέρνα κοσμήματα

V Spot: Έξυπνα και μοντέρνα κοσμήματα

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ντελικάτα παντατίφ και πολύτιμες αλυσίδες από την ολοκαίνουρια V Collection του Yannis Sergakis Adornments αφιερώνονται σε  κορίτσια που συντονίζουν την κομψότητά τους με τον παλμό της πόλης και κινούνται ανάλαφρα ανάμεσα στα high-end brands, τα καφέ και τα ιστορικά κτίρια της οδού Βαλαωρίτου, του δρόμου που ενέπνευσε άλλωστε τη συλλογή στον Γιάννη Σεργάκη.  Έξυπνα, μοντέρνα κοσμήματα  που –χάρη και στη δελεαστική τους τιμή– ήρθαν για να αγαπηθούν και να εξελιχθούν μαζί μας…

V Spot: Έξυπνα και μοντέρνα κοσμήματα-1

Από πάνω προς τα κάτω: Μενταγιόν από χρυσό με μπριγιάν από τη συλλογή Charnières, αλυσίδα με παντατίφ από κίτρινο και μαύρο χρυσό με orange sapphires από τη συλλογή V, μενταγιόν από χρυσό με μπριγιάν από τη συλλογή Charnières και αλυσίδα από κίτρινο και μαύρο χρυσό από τη συλλογή V, όλα YANNIS SERGAKIS ADORNMENTS. Mαρμάρινος δίσκος Ιο και γλυπτό Pebble by On·Entropy, MARTINOS.

 

PHOTO: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ/STUDIO VERVE. ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΥΡΤΩ ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή