Casual look: Playsuit και sneakers

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάποιες μέρες της εβδομάδας “θυσιάζεις” το στιλ σας για την άνεσή σας κι έτσι βρίσκεστε να φοράτε κάποια ουδέτερα κομμάτια, που δεν έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά τουλάχιστον δεν σας ταλαιπωρούν με τη γραμμή, το μήκος, την υφή και την κατασκευή τους.

Φυσικά, μία τέτοια λύση δεν είναι και η μοναδική, αφού είναι σίγουρο πως σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα θα βρείτε ρούχα και παπούτσια, που είναι άνετα και στιλάτα μαζί. Για παράδειγμα, μία mini oλόσωμη φόρμα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη πρωί και βράδυ και σας δίνει τη δυνατότητα να πετύχετε μοντέρνα casual looks, που κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Casual look: Playsuit και sneakers-1

Η Cara Santana συνδύασε τη δική της μαύρη playsuit με ένα ζευγάρι sneakers μποτάκια στο ίδιο χρώμα και μας έδωσε την καλύτερη έμπνευση για τις street εμφανίσεις μας.

Διαλέξτε κι εσείς τη φόρμα που ταιριάζει στο στιλ σας και κολακεύει τη σιλουέτα σας, προσθέστε τα αγαπημένα σας sneakers, με κορδόνια ή slip on και μερικά μοντέρνα αξεσουάρ και δημιούργηστε μοναδικά outfits για αυτό το καλοκαίρι.

Ανακαλύψτε εδώ 10 κομμάτια με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε στιλάτα casual looks.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή