Fashion trends: Τσάντες πουγκιά

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα τσαντάκια σε μορφή πουγκιού αποτελούν ιδανική επιλογή για τα καλοκαιρινά σας outfits, μιας και είναι ιδιαιτέρως κομψά, μοντέρνα, κάπως bohemian και πολύ παιχνιδιάρικα. Ειδικά τα κομμάτια με πρωτότυπα μοτίβα σε έντονα χρώματα, όπως και εκείνα με tropical prints τονίζουν με τον καλύτερο τρόπο κάθε σύνολό σας αυτή την εποχή.

Fashion trends: Τσάντες πουγκιά-1

Εξίσου στιλάτες είναι και οι τσάντες πουγκιά σε παστέλ ή ουδέτερες αποχρώσεις που συνδυάζονται εύκολα με τα περισσότερα ρούχα και παπούτσια της γκαρνταρόμπας σας. Μπορείτε να τα κρατήσετε στο χέρι, να τα φορέσετε χιαστί ή στον ώμο για να ολοκληρώσετε με επιτυχία σύνολα πρωινά, αλλά και βραδινά. Συνδυάστε το δικό σας αγαπημένο τσαντάκι πουγκί με ένα boho maxi φόρεμα, με ζιπ κιλότ ή σορτς, με πουκαμίσες, mini φούστες με aztec patterns ή με girly καλοκαιρινά φορέματα. Η ποικιλία τους σε σχέδια, χρώματα, μεγέθη και στιλ είναι μεγάλη και θα εντυπωσιαστείτε σίγουρα από τις επιλογές που έχετε.

Ανακαλύψτε εδώ 14 τσάντες πουγκιά για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή