Μοντέρνα σορτς για κάθε στιλ και σιλουέτα

Μοντέρνα σορτς για κάθε στιλ και σιλουέτα

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα mini φόρεμα και ένα σορτς για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σας, χωρίς δεύτερη σκέψη θα προτιμήσετε το δεύτερο, μιας και θέλετε να είστε στιλάτη, αλλά άνετη, ειδικά τις μέρες που το πρόγραμμά σας είναι αρκετά φορτωμένο.

Μοντέρνα σορτς για κάθε στιλ και σιλουέτα-1

Vera Wang, Καλοκαίρι 2016

Φυσικά, όταν μιλάμε για σορτς δεν εννοούμε τα πιο hot κομμάτια που επιλέγετε για τα looks στην παραλία ή στις διακοπές σας, αλλά για ρούχα που μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε με πουκάμισα, έξωμα tops ή t-shirts με στάμπες για τις βόλτες σας. Για το γραφείο, αν δεν ισχύει κάποιος αυστηρός dress code, μπορείτε να προτιμήσετε μία βερμούδα, που το ύψος της θα φτάνει λίγο πάνω από το γόνατο και να τη φορέσετε με εσπαντρίγιες, μπαλαρίνες και λευκές ή printed τουνίκ.

Ανακαλύψτε εδώ 16 μοντέρνα σορτς για να δημιουργήσετε τα πιο στιλάτα σύνολα για κάθε στιγμή της μέρας. Διαλέξτε εκείνο που ταιριάζει στη σιλουέτα σας και στο ντύσιμό σας και δημιουργήστε ξεχωριστούς συνδυασμούς, που θα κερδίζουν κάθε φορά τις εντυπώσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή