Ξεκίνησε η υποβολή των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία BRAVO

Ξεκίνησε η υποβολή των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία BRAVO

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεκίνησε η φετινή διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τα βραβεία BRAVO, που αποτελούν βασικό κορμό του θεσμού διαλόγου και διαβούλευσης στα θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης & Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Bravo Sustainability Dialogue 2016». Στα βραβεία BRAVO υποβάλλονται πρωτοβουλίες και δράσεις που αναπτύσσονται από θεσμικούς φορείς, επιχειρήσεις, δήμους/περιφέρειες και την Κοινωνία Πολιτών/ΜΚΟ που καλύπτουν 5 βασικές κατηγορίες:  Διοίκηση, Αγορά, Περιβάλλον, Κοινωνία και συνεργασία Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα.

Οπως επισημαίνει η κ. Χρυσούλα Εξάρχου, αντιπρόεδρος του QualityNet Foundation: «Ο θεσμός Bravo Sustainability Dialogue, ο οποίος εντάσσεται πλέον στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας Sustainable Greece 2020, είναι σήμερα μια διαδικασία διαλόγου κοινωνικών εταίρων που διεξάγεται στην Ελλάδα για τα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης και Κοινωνικής Υπευθυνότητας και μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει την ανάδειξη και επιβράβευση των δράσεων και πρωτοβουλιών που συμμετέχουν στον θεσμό διαλόγου Bravo, η οποία πραγματοποιείται μέσω της συμμετοχής των:

• Κοινωνικών Εταίρων που διαμορφώνουν τις τάσεις στη χώρα μας, οι οποίοι ενημερώνονται, συμμετέχουν σε διάλογο και συμβάλλουν στην περαιτέρω προώθηση και εξέλιξη των προγραμμάτων Βιώσιμης Ανάπτυξης, καταθέτοντας τις απόψεις τους και συμμετέχοντας σε ομάδες διαλόγου και διαβούλευσης, καθώς και  των

• Ενεργών πολιτών, οι οποίοι αφυπνίζονται και ενημερώνονται για τα τεκταινόμενα καλώντας τους σε ενεργοποίηση για την ανάδειξη των καλύτερων προγραμμάτων, σύμφωνα με την αντίληψη που διαμορφώνουν, μέσω της συμμετοχής τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του θεσμού».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή