Αξέχαστες διακοπές στο πεντάστερο πλέον Aegialis Hotel & Spa

Αξέχαστες διακοπές στο πεντάστερο πλέον Aegialis Hotel & Spa

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Aegialis Hotel & Spa, ένα πρωτοποριακό ξενοδοχείο στην Αμοργό, είναι πλέον 5 αστέρων ! Βρίσκεται σε μία τοποθεσία μοναδικής ομορφιάς στην Αιγιάλη, προσφέροντας μαγική θέα προς το Αιγαίο. Κτισμένο σε παραδοσιακό κυκλαδικό αρχιτεκτονικό ύφος,πάνω από έναν ήσυχο κόλπο, ανταποκρίνεται στην ανάγκη του επισκέπτη για ηρεμία και ανανέωση σώματος και πνεύματος. Το Aegialis Hotel & Spa έχει στόχο να παρέχει στους επισκέπτες του μία μοναδική εμπειρία από την τοπική αυθεντική ζωή ενός ελληνικού νησιού.

Η ζεστή υποδοχή από τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό, το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και εγκαταστάσεων, καθώς και η μοναδική θέα, εξασφαλίζουν μία αξέχαστη διαμονή.

Το Κέντρο Θαλασσοθεραπείας και Ομορφιάς «Λάλον Ύδωρ» SPA βρίσκεται σε ένα ανεξάρτητο κτίσμα του ξενοδοχείου. Είναι σχεδιασμένο και διακοσμημένο κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να ενδυναμώνει τις αισθήσεις, χρησιμοποιώντας τις θεραπευτικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού. Προσφέρονταιι εξειδικευμένες θεραπείες από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό!

Οι εγκαταστάσεις του Aegialis Hotel & Spa περιλαμβάνουν:

Το Εστιατόριο “Ambrosia Gallery”, το εστιατόριο Nick’s Pizza δίπλα στην εξωτερική πισίνα, το Wet Café Pool Bar, το Fresh Bar στο SPA.

Στούς επισκέπτες προσφέρεται ελεύθερη χρήση των εγκαταστάσεων του SPA (σάουνα, χαμάμ, εσωτερικό και εξωτερικό τζακούζι, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με υδρομασάζ & πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο), κομμωτήριο και αίθουσες θεραπείας.

Αξέχαστες διακοπές στο πεντάστερο πλέον Aegialis Hotel & Spa-1

Υπάρχουν 4 εσωτερικές και εξωτερικές αίθουσες για γιόγκα και pilates όπου πραγματοποιούνται σεμινάρια με δασκάλους από όλο τον κόσμο.

Το ξενοδοχείο Aegialis Hotel & Spa, είναι ιδανικός ρομαντικός προορισμός για γάμους και γαμήλια ταξίδια!

Tel.: +30 2285 0 73393  –  Mob: 693 6608678

Fax: +30 2285 0 73395

www.amorgos-aegialis.com / www.greek-weddings.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή