Δύο βραβεία για την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στα ΒΙΤΕ Awards 2016

Δύο βραβεία για την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στα ΒΙΤΕ Awards 2016

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο βραβεία για την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στα Business IT Excellence (ΒΙΤΕ) Awards 2016! Με το Χρυσό Βραβείο Business IT Excellence (BITE) βραβεύτηκε για το έργο «Σύστημα Παρακολούθησης Ροής Εργασιών» στην κατηγορία «Business Process Management ενότητα «Σύνδεση (Integration) IT με Επιχειρηματική Στρατηγική». Αντικείμενο του έργου ήταν η δημιουργία μιας εφαρμογής για την ανάθεση και παρακολούθηση εργασιών με παράλληλη ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων, κατάλληλη ρύθμιση των διαδικασιών και σωστή διαχείριση χρόνου.

Αργυρό βραβείο έλαβε για το έργο «Μείωση του χρόνου αναμονής στο check- out με τη μέθοδο Queue Busting» στην κατηγορία «Λιανεμπόριο/σούπερ μάρκετ» ενότητα «Ειδικές Εφαρμογές για Εταιρείες στους Κλάδους». Αντικείμενο του έργου ήταν να βρεθεί μια καινοτόμος λύση που να αντιμετωπίζει άμεσα την καθυστέρηση που προκαλείται από τη δημιουργία ουράς στα ταμεία και τη βελτίωση εμπειρίας αγορών των καταναλωτών.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. μετά από πολυετείς επενδύσεις στους τομείς Πληροφορικής και Επικοινωνιών, έχει εξασφαλίσει υποδομές που της εξασφαλίζουν υψηλή διαθεσιμότητα, επιχειρησιακή συνέχεια, διασφάλιση δεδομένων, εγκυρότητα πληροφοριών και υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Πρωτοπορεί και καινοτομεί με νέες εφαρμογές όπως αυτές που κέρδισαν τα βραβεία στα Βusiness IT Excellence (ΒΙΤΕ) Awards 2016.

Η Τελετή Απονομής των Business IT Excellence (ΒΙΤΕ) Awards 2016 πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιουνίου 2016 στην Αθήνα και διοργανώθηκε για 5η συνεχή χρονιά από την εταιρεία Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τα βραβεία για τη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. παρέλαβαν οι: Σάββας Τορτοπίδης, Διευθυντής Πληροφορικής, Κυριάκος Παντουβάκης και Νίκος Παπαδόπουλος, στελέχη της Διεύθυνσης Πληροφορικής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή