Eνα ξενοδοχείο με ψυχή

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενσάρκωση του Σαν Φρανσίσκο της πολυσυλλεκτικότητας, της προοδευτικότητας και των κοινωνικών ζυμώσεων αποτελεί το ξενοδοχείο Zeppelin, που άνοιξε από την αλυσίδα Viceroy στην καρδιά της πόλης τον Μάρτιο, με επαναστατική, μποέμ διάθεση, κόντρα στην αποστειρωμένη ατμόσφαιρα άλλων μπουτίκ ξενοδοχείων.

Στο επίπεδο του δρόμου, το café του υποδέχεται τους επισκέπτες με αναπάντεχο ντιζάιν, που επισφραγίζει το ψυχεδελικό ύφος του ξενοδοχείου και αποτίνει φόρο τιμής τόσο στο μπίτνικ παρελθόν της πόλης όσο και στο παρελθόν του κτιρίου, το οποίο επί ποτοαπαγόρευσης έκρυβε ένα μπαρ.

Στο υπόγειο, ένας χώρος 120 τ.μ. με το όνομα Peace έχει διαμορφωθεί για παιχνίδι, επαγγελματικά ραντεβού και παρεΐστικες στιγμές χαλάρωσης.

Οσο για τα 196 δωμάτια και σουίτες, από τις μικρές φωλίτσες των 19 τ.μ. έως την προεδρική σουίτα των 167 τ.μ., είναι καμβάδες αντιθέσεων, όπου ένα ρετρό πικάπ συμβιώνει με ένα σύγχρονο κομοδίνο με θύρες USB και μια ψυχεδελική λάμπα ’60s με μια ντιζαϊνάτη πολυθρόνα.

www.viceroyhotelsandresorts.com

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή